Politifolk i Kenosha 25. august. Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Hvis myndighetene i USA vil ha borgerkrig skal de bare fortsette langs samme kurs. Det gjelder først og fremst demokratiske politikere som ikke løfter en finger for å stanse mobben, men også føderale myndigheter med justisminister William Bar og FBI-sjef Christopher Wray i spissen, som lider av handlingsvegring.

Shooting in Kenosha Just the Beginning of Civil War in America Says Prediction Expert 
Onsdag skjedde det som før eller siden var nødt for å skje: Noen forsøkte å beskytte liv og eiendom med våpen. To ble drept. Anti-Trump-mediene forsøker å fremstiller Kyle Rittenhouse som høyreekstrem, men det er det ikke holdepunkter for.

Nå har galskapen i USA holdt på i tre måneder, og den viser ingen tegn til å avta. Det er heller ingen tegn til at noen vil sette hardt mot hardt. Tvertimot. De som arresteres slippes rett ut. Biden og Demokratene stryker mobben med hårene og føderale myndigheter er ikke til stede. Kanskje Trump tenker at Demokratene kommer til å tape valget på denne lovløsheten. Det kan godt være. Men han leker med ilden.

Det kan også være at folk som FBI-sjef Wray er kyniske nok til å la byer brenne hvis det øker sjansen for å bli kvitt Trump. Vi så også at forsvarssjefen og forsvarsministeren distanserte seg fra presidenten under beleiringen av Det hvite hus. Det er ikke sikkert Trump har så mange han kan stole på.

Men justisministeren burde vært en av dem.

Tidligere FN-ambassadør Nikki Haley talte under konventet og hyllet Trump. Men Tucker trakk frem en tweet hun skrev rett etter George Floyd døde der hun sa at protestene var rettferdige og at vi alle måtte føle litt smerte.

It’s important to understand that the death of George Floyd was personal and painful for many. In order to heal, it needs to be personal and painful for everyone.

Da hadde Minneapolis allerede blitt brent ned. Slik jatting var det vanlige, eller taushet.

Politikerne virker ikke ha noen fornemmelse av hva som foregår ute blant folk. De har ikke tenkt å «ta dem». De har ikke tenkt å sitte og vente på at mobben kommer etter dem.

Here’s the scenario: mobs of criminals are torching and looting the private businesses of Americans all over the country and local law enforcement won’t stop them. Not only will they not stop them but anyone who is arrested is released immediately to do it all over again the next night (see Portland). Did you expect that this could go on without more violence? How did you think it would end? Where was this going—social change to utopia? Cities are burning. New York City is now a place no retailer will go. How much more of this did you think people would take?

At the Big Apple kommer til å bli en blass, krimpreget bygone-by, vil nok komme som et sjokk for mange. Men hundretusener har reist allerede og det var folk som la igjen mye penger.

Mobben kommer ikke til å kunne marsjere inn i restauranter og trakassere folk. Når folk forstår at de ikke slipper unna, at mobben vil komme etter dem, vil de «make a stand».

What is important is that this is only the beginning of a scary and dark time in American history and I’m not the only one who sees it. Mobs are accosting diners and demanding they display the Communist fist. Do you think this is going to end the way the mobs want it to? How many of you would rather be dead than Red? Make a choice now because this is where we are in the timeline of human events. Your time to make a choice is running out. The mob is perfectly willing to do it for you.

Scott Adams mener lokale politikere med hensikt lot mobben få frie tøyler. De visste at før eller siden vil folk forsvare seg.

I think I’ve been telling you for some time the obvious way that these protests/riots/looting episodes were going to go. There was only one way that these would go under the assumption that the police would not get more aggressive and that the local government would not let the federal government come in and take care of the violent stuff. There was going to be no adult supervision and that was intentional. The local leadership decided to not have any adult leadership during the protests/riots/looting. So it was obvious that the locals would end up arming themselves because what else would happen? Could you think of any other outcome? It was obvious this would be the outcome. And this is just the beginning, not just a one-off. It’s pretty obvious that more militia or more citizens are going to bring heavier arms…and they’re going to start showing up….There’s probably no way it’s going to stop.

Ingen normal person ønsker seg borgerkrig. Men ingen normal person velger å ignorere så klare tegn på en eskalerende utvikling hvor pilene kun peker en vei.

I don’t want to live in a hot civil war but there is no other outcome if this continues. People are not going to lay down and let the mob destroy, maim, or kill them or tear down their livelihoods. They will go to jail willingly first. There will be blood running in the streets before America allows criminals posing as activists to undo the fabric of their lives. Do not doubt it. Need proof?

Opprøret kunne vært over på en uke, men da må det helt andre metoder til. De som har makt og myndighet lar seg kue av politiske aktivister og tør ikke gripe inn. De er så passive og bortvendte at de ikke får med seg at folk kjøper våpen som aldri før. Mennesker som aldri har eid et våpen kjøper nå. Det er et dårlig tegn. Det viser også hvor håpløst ute av sync Demokratene er, som vil ta våpnene fra borgerne.

PJ Media’s Rick Moran just reported that Americans are arming themselves as if they are preparing for war.

Nearly 5 million Americans purchased a firearm for the very first time in 2020. [The National Shooting Sports Foundation] surveyed firearm retailers which reported that 40 percent of sales were conducted to purchasers who have never previously owned a firearm…

“This is a tectonic shift in the firearm and ammunition industry marketplace and complete transformation of today’s gun-owning community,” said Lawrence G. Keane, a senior vice president at the foundation.

“These first-time buyers represent a group of people who, until now, were agnostic regarding firearm ownership. That’s rapidly changing, and these Americans are taking hold of their God-given right to keep and bear arms and protect themselves and their loved ones,” he added.

Beto O’Rourke drømmer om å ta våpnene fra folk.

Når vanlige mennesker begynner å kjøpe våpen for første gang i sitt liv, har noe skjedd. De kjøper våpen for å forsvare seg. Fordi de vet at ingen kommer når de ringer politiet.

Når mobben herjer og politiet ikke svarer, har man tatt første skritt mot borgerkrig. Megan Fox sier det man burde gjøre var å arrestere alle lokale politikere som støtter mobben. Men voldsspiralen er allerede skrudd så høyt at det ville krevd stor overmakt og sterk vilje.

Hvor finnes viljen?

 

Bestill Kent Andersens store klimabok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.