Biden-regimet synes ikke åpne grenser er nok. Nå vil de betale 450.000 dollar til hver eneste ulovlige migrant som ble sendt tilbake av Trump. Det sender to signaler: Ulovlige migranter er ikke bare velkomne, de er privilegerte. Men til amerikanske borgere er signalet motsatt: Dere er ikke verd noenting!

«Vanlige folk» møter krav om vaksine for å beholde jobben. Ungene deres lærer kritisk raseteori i skolen, dvs. at de som hvite er undertrykkere som aldri kan bli kvitt stigmaet: Det sitter i huden. På mange måter er Biden-regimets rasepolitikk borgerrettsbevegelsen i revers, bare med ombyttede roller.

Rasisme er ok så lenge den rammer hvite.

Men hjemmeundervisning har fått foreldrenes øyne opp for hva barna fôres med i skolen. De har møtt opp på foreldremøter og sagt sin hjertens mening. Skolestyrere og lærerforeninger står langt til venstre. De tolker kritikk som politisk motstand og brennemerker dem som rasister.

Men radikaliseringen i USA har gått så fort at den høyre hånden ikke lenger vet hva den venstre gjør.

Demokratenes kandidat ved guvernørvalget 2. november, tidligere guvernør Terry McAuliffe, sa på et valgmøte at foreldre burde slutte å blande seg. De har ikke noe med hva ungene lærer på skolen.

Dét var som å henge ut en rød klut.

En 14 år gammel jente ble voldtatt på en skole i Loudon county, Virginia. Da faren troppet opp på et foreldremøte for å klage, ble han lagt i jern av politiet.

Filmen av ham ble brukt av woke-mediene til å bevise at foreldre var blitt voldelige.

Foreningen av skolestyrer skrev til justisdepartementet og ba om beskyttelse. Justisdepartementet og Department of Homeland Security laget et lovforslag som betegnet foreldrene som domestic terrorists, hjemmeavlede terrorister.

Biden-regimet har allerede kalt Trump-velgere for terrorister.

Biden-regimet legger seg ut med Trumps 74 millioner velgere.

Kritisk raseteori virker samlende tverrpolitisk. Da valgkampen begynte, lå McAuliffe godt an; nå ligger han åtte prosentpoeng bak utfordreren.

Justisminister Merrick Garland var til høring i Kongressen torsdag. Han sa at lovforslaget bare gjaldt vold og trusler. Men så viser det seg at forslaget ramser opp 13 punkter man kan bli tiltalt for, bl.a. at hvis man ringer til en lærer og kjefter, kan man risikere siktelse.

Dette finner ikke amerikanerne seg i.

Løgnaktig

Det som rev vekk all tillit til skoleledelsen i Loudon, var at rektor visste om voldtekten av den 14 år gamle jenta, men ikke foretok seg noe. Tvert imot. Han satt på foreldremøter og avviste indignert sexoverfall som høyreorientert propaganda.

Det hører med til historien at gutten voldtok også på sin neste skole.

Vaksinekravet og angrepet på foreldrenes rett til ha kontroll med egne barn kan være sakene som velter Biden-regimet. Vanlige folk forstår at de har å gjøre med mennesker som ikke vil dem vel.

Hensynsløshet

Folk flest forstår at et regime som åpner grensene og indirekte samarbeider med kartellene, er hensynsløse. De får syn for segn i praksis.

Biden satt i valgkampen og sa at fyllekjøring ikke var en alvorlig forbrytelse som fortjener lang straff.

Det har kommet mange kriminelle over grensen. En av dem drakk seg snyden full i Florida og kjørte inn i en annen bil og drepte en fem år gammel jente.

Sammenhengen er åpenbar: Det er Bidens skyld!

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.