Da sosialistene gjorde seg gjeldende ved valg, sa kong Haakon at «jeg er også kommunistenes konge». Den lærdommen ser kronprinsen som bærer hans navn ut til å ha glemt: Han er de dydiges konge, ikke sammensuriets.

De dydige av idag går ikke på den smale sti. De vandrer ad de brede landevei, hvor de møter alle mulige notabiliteter. Kronprinsen har fulgt utenriksminister Anniken Huitfeldt på et fem dagers besøk til USA og der møter han Republikaneren Lisa Murkowski og Nancy Pelosi. Mediene gjør resten: Murkowski vil enighet og fellesskap og stemte derfor mot Trump. Hvilket godt menneske.

Når den ene siden beslaglegger ordene og gjør de til sine, bør varsellampene lyse. Ord som demokrati, solidaritet og fellesskap brukes i dag av politikere som skaper splid og sår hat. De verste er Demokratene i USA.

Denne konfiskasjon av språket er ett av mange kjennetegn på at USA beveger seg i autoritær retning.

Norske medier er helt og fullt på Bidens side og publikum får ikke den minste motforestilling, selv om det skriker mot en fra overskriftene at det første året under Biden har vært en katastrofe.

Torsdag holdt han en konferanse om demokrati, og igjen er det frykt det spilles på: Det blåser en autoritær, antidemokratisk vind over verden, sa Biden. Det er riktig og Biden er en del av den.

Et avslørende eksempel kom i AP/NTBs omtale av foreldreprotestene mot undervisning av barna i kritisk raseteori.

Fra mange hold er bekymringen stor for tilstanden til demokratiet i USA.

Lokalpolitikere og valgte representanter trekker seg i hopetall over hele landet, og en hovedårsak er ifølge AP stadige konfrontasjoner med hissige aktivister på skolestyremøter, i valglokaler og i møterommene i fylker og lokalsamfunn.

Foreldre har under hjemmeundervisningen oppdaget hva deres barn undervises i: Reinspikka rasisme. De har troppet opp på foreldremøter og tatt ordet. Den største fagforeningen for lærere er en stor bidragsyter til Demokratene og politisk langt til venstre. Foreningen av skoleledere ba justisminister Merrick Garland stemple foreldre som forsvarer ungene sine for «domestic terrorists». Garland var ikke vond å be. En varsler i FBI har avslørt hvordan Department for Homeland Security ble mobilisert for å overvåke, kartlegge og svarteliste foreldre. Det er disse som AP kaller «aktivister».

Når Demokrater blir avsatt av grasrota kalles det ekstremisme og det ropes på politi og nye lover.

Historien fra Loudon county i Virginia, hvor en jente ble voldtatt på toilettet av en gutt i skjørt, og faren ble arrestert da han kom på foreldremøte, var en PR-messig katastrofe for Demokratene. Og verre ble det: Skoleledelsen visste om voldtekten, men mørkla den for å få innført translover på skolen.

Det sitter langt inne for foreldre å engasjere seg, men når ungene blir tvunget til munnbind, vaksiner og tvangsindoktrineres i rasisme, er begeret fullt for mange.

Biden har sådd den stormen Demokratene kommer til å høste neste november.

Kongehuset forstår ikke at den norske eliten har tatt parti for en elite som har solgt ut Amerika til Kina og som nå har begått et dobbelt svik mot velgerne hjemme: De har kjøpt seg innflytelse i EU ved å tilby fossekraft. Denne får mellommenn og leverandører godt betalt for. Samtidig heves prisnivået til forbrukerne opp til kontinentalt nivå. Det er et dobbelt ran.

Ingenting er så instruktivt som en tom lommebok. Vi kommer til å se en revolusjonær endring i folks bevisst denne vinteren. En oppvåkning. Hvis Ap og Sp setter Brussel og Berlin høyere enn nordmenns eierskap til norske fossefall, vil begge partier rakne. De har ikke god tid på seg.

Dette er den samme kampen som Trump førte i USA mot Washington og kystelitene. Resten av USA ble kalt flyovercountry. Der bodde the deplorables.

Nigel Farage ble spurt om ikke Trump var en parentes i historien. Han svarte: -Nei, det er Biden som er punktum for en epoke som tok en ideologisk retning og ofret egen befolkning. Trump representerer fremtiden.

Amerikanerne har fått kniven på strupen, med inflasjon, masseinnvandring og en eksploderende kriminalitet.

Nordmenn har fått strømsjokk og det handler om det samme: Nordmenn skal ikke tro at de har eiendomsrett til sitt eget land. Det er det Brussel og Berlin som har i Den gode Saks tjeneste.

Amerikanerne har våknet, selv om mediene febrilsk forsøker å overbevise oss om det motsatte.

Hvor lenge går det før kronprins Haakon oppdager at han er kommende konge bare for halvdelen av befolkningen?

 

 

 
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.