Tucker Carlson sier i sitt Opinion-program på Fox News at Biden er i ferd med bli vraket av sine egne. For tre år siden ble han i demokratenes rekker ansett som avfeldig, korrupt og uaktuell som presidentkandidat. Demokratene valgte ham som kandidat fordi de ikke hadde noen bedre. Nu er mannen i ferd med å bli en katastrofe for partiet og de har bestemt seg for å erstatte ham, men med hvem vet vi ikke.

Ikke en gang Bidens familie skal ha ønsket at han stilte som presidentkandidat. Noen mente at Bidens kampanje var en måte å bearbeide sorgen etter sønnens død to år tidligere. Han trengte å få renset hodet og en kampanje var måten å gjøre det på.

I lang tid virket det ganske usannsynlig at han skulle vinne, men da Bernie Sanders begynte å vinne primærvalg fikk demokratenes donorer panikk, Sanders er jo fyren som “hater” milliardærer.

Demokratenes problem var alternativene. – Pete Buttigieg og Beto O’Rourke? Nei. Elizabeth Warren? Dobbelt nei. Ingen likte Kamala Harris og med god grunn. Den som ble stående igjen var Joe Biden og partiets medier fikk umiddelbart beskjed. Da han ble innsatt skrev de unisont at det endelig var kommet “en voksen” i Det hvite hus.

Tucker Carlson har med en video fra Det hvite hus der Biden desperat forsøker å fange Obamas oppmerksomhet. Han legger til og med hånden på Obamas skulder, men Obama blåser ham av og forteller i klartekst at han ikke har respekt for Joe Biden. Og nu har også Bidens trofaste støttespillere i pressekorpset snudd seg mot ham:

– De påpeker at inflasjonen er reell. Kriminaliteten er reell. Biden har fortalt at problemene er Putins feil, og media har støttet ham, men den går ikke lenger.

Også ‘Sandy’ Cortez har snudd. Jobben hennes var å selge Joe Biden til de unge.

– Hvis det er én ting hun er god på, så er det å snu kappen etter vinden.

Hva foregår?

– Vel, Det demokratiske partiet og dets mediefløy har bestemt seg for å kaste Joe Biden, konkluderer Tucker Carlson.

– Dette kan virke brutalt, men i dyreriket er det en naturlig reaksjon. Hvis en enkelt hund henger etter vil den bli drept av de andre hundene, selv om de tilhører samme kull. Det er brodermord, men et spørsmål om gruppeoverlevelse, og det er slik Det demokratiske partiet er skrudd sammen.

– Enkeltpersoner er irrelevant for gruppen. Ingen bryr seg om Joe Biden. Det som betyr noe er partiet og partiet betyr noe fordi det er makt. På et eller annet nivå vet Joe Biden dette. Han har aldri jobbet utenfor partiet, så han forstår hvor dette ender. Etter 50 år er det hans tur til å bli eliminert. Vil han skrike om nåde som Beria gjorde, eller vil han ta det som en mann?
Tucker Carlson: Democrats have decided to replace Joe Biden, we don’t know who with

Kjøp Sir Roger Scrutons bok «Svindlere, svermere og sjarlataner» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.