Biden-administrasjonen er i ferd med å gjøre det som Biden i desember i fjor sa han ikke skulle gjøre: innføre tvangsvaksinering. Foreløpig gjelder det alle som jobber med militærveteraner, men det er snakk om å innføre det for alle føderalt ansatte: tre millioner mennesker. Da vil USA bli inndelt i to: De vaksinerte og de uvaksinerte.

Det som gjør dette skillet ekstra dypt, er at Center for Disease Control samtidig innfører påbud om munnbind igjen, også for vaksinerte. Dette er stikk i strid med deres egen policy inntil for kort tid siden. Da sa lederen Wolensky at vaksinerte ikke trengte ha munnbind. Den første oppmykningen var da man sa at det ikke var nødvendig utendørs.

Nå er det en ny helomvending. Hvorfor? Fox News’ Peter Doocey forsøkte få svar fra pressetalskvinne Jan Psaki, men hun viste bare til hva de over henne har bestemt, «based on data». Dvs.: – Det er hva det er fordi vi sier det. Du har bare å adlyde.

Dette truer fundamentale amerikanske verdier, som Liberty, og det kan ikke konkretiseres mer enn i retten til din egen kropp. Det er dét staten nå sier at du ikke har. Staten eier kroppen din.

Før betød sosialisme at de kontrollerer ditt ytre liv og kan beslaglegge din eiendom. Nå betyr det at de bestemmer over kroppen din.

Dette vekker dyp motvilje langt ut over en tradisjonell høyre–venstre-akse. Folk kjenner på et ubehag. Hva er det myndighetene holder på med?

Tucker mener Demokratene er redde for å tape neste års kongressvalg. Derfor tyr de igjen til frykt og skremsler. Det virket i fjor. Kanskje det virker igjen?

Men landet er langt mer polarisert nå, og motstanden vokser. Det virker nesten som om Biden-administrasjonen ønsker å knekke folkets vilje.

Moskva-prosess

Tirsdag var første høring i Kongressen om 6. januar. Det ble en selsom forestilling. Fox News gjenga de fire politimennene som vitnet med glatt ansikt. De var meget sterke i sin fordømmelse av Trump. De ansvarlige måtte stilles til ansvar.

Først hos Tucker får vi se hvem disse politimennene var: Skuespillere i et nøye regissert show. En av dem, Harry Dunn, åpner med å minnes kollegaen Brian Sicknick, som døde av skadene han fikk i møte med demonstrantene. Men det er løgn. Sicknick døde av helt andre årsaker dagen etter. Det har stadsfysikus i Washington konstatert. Så hvorfor gjentar Dunn en løgn?

Fordi myten om 6. januar trenger martyrer.

Hvis det var en martyr 6. januar, så var dét veteranen Ashli Babbitt, som ble skutt inne i Kongressen av en politimann. Vi har ikke fått vite navnet på ham, og hennes navn ble ikke nevnt tirsdag.

Derimot fikk vi se politikere som Demokraten Adam Schiff og Republikaneren Kinzinger, som satt og gråt foran kamera når de fortalte hvor traumatisk 6. januar var.

Tucker bemerket tørt: Ikke en eneste kongressrepresentant ble skadd 6. januar.

Likevel sammenligner woke-medier og Demokratene 6. januar med 9/11 og Pearl Harbor. De prøver å piske opp et massehysteri.

De orkestrerte en fiktiv anklage om samarbeid med russerne og to riksrettssaker mot Trump. Ingen av dem tok av. Men nå synes Demokratene å ha funnet formelen for massehysteri.

Det er lek med ild.

Hvem brukte vold?

Selv en forsiktig fyr som Bret Hume synes overdrivelsene er helt hinsides. Under urolighetene i fjor sommer tente demonstrantene på St. Johns kirke i Lafayetteparken, rett utenfor Det hvite hus. Dette er en kirke som presidenter har brukt siden midten av det 19. århundre.

Under avslutningen på det Republikanske partiets nominasjonsmøte i hagen foran Det hvite hus, ventet BLM og Antifa på representantene. Rand Paul og hans kone måtte eskorteres vekk av politifolk. De fryktet for sine liv. En av politimennene ble slått så hardt i ansiktet at han måtte ha operasjon. Voldsmannen ble tatt, men sluppet ut.

Dette har vært behandlingen av voldsmenn på Demokratisk side hele veien.

Syndsbekjennelser

Det som mangler i Demokratenes og woke-medienes oppførelse for å gjøre den komplett, er angrende syndere. Vi har ennå ikke sett Republikanere som går ned på kne og ber om tilgivelse. Vi har sett noen overløpere som Liz Cheney, Lisa Murkowski, Adam Kinzinger, Mitt Romney og Jeff Flake, som er belønnet med en ambassadørpost. Men de anses som forrædere av patriotene og vekker ingen entusiasme. Hele slekten til Kinzinger har tatt offentlig avstand fra ham. Han lar seg bli brukt i et skittent politisk spill.

Det store spørsmål rundt 6. januar var hvorfor Capitol Police var så dårlig forberedt. De har et budsjett på 460 millioner dollar, 100 millioner mer enn en storby som Detroit. Likevel var det tynnere med politi enn vanlig, til tross for at Trump-rallyet var varslet og mange hadde bedt om forsterkninger. Men anmodningene ble avslått av Nancy Pelosi.

Hvilket fører til mistanken om at 6. januar ikke var en intelligence failure, men en intelligence operation. Det var Demokratene og sikkerhetsapparatet med FBI i spissen som sto bak.

Smittede spres inn i landet

Samtidig som administrasjonen strammer smittegrepet rundt befolkningen, får titusener av migranter fritt strømme inn i landet, uten å bli sjekket for covid. De blir deretter busset inn i landet av grensepolitiet og de militære. En vet at rundt 8 prosent av dem er smittet.

Rundt 50.000 hadde fått beskjed om å møte for en domstol for vedtak om hvorvidt de skulle få bli. Bare 13 prosent møtte opp. Dette er regelen.

Biden har åpnet grensen for uvaksinerte, samtidig som han vil tvinge amerikanerne til å vaksinere seg.

Dette handler ikke om helse, men om makt, om kontroll.

Amerikanerne kaller det tyranni.

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.