Samfunnseliten i Vesten ser stormen som kommer og forbereder seg allerede nå på et Trump-comeback i 2024. Hvis metodene de brukte i 2016 var ekstraordinære, er det bare en forsmak på hva som kommer. De samme folkene som drev frem Russia collusion, sitter i posisjon, ikke i tiltaleboksen.

I virkeligheten driver de krig mot halvparten av det amerikanske folk, som stemte Trump, og jo større fall på meningsmålingene for Biden-regimet, jo hardere lut bruker de mot patriotenes representanter og medier.

Det er i dét lys man må forstå ransakingen av Project Veritas-redaktør James O’Keefes leilighet for to uker siden og beslagleggelsen av to mobiler. Ti FBI-agenter troppet opp grytidlig og slo seg inn. O’Keefe ble lagt i jern i underbuksa foran naboer som en annen narkodealer. Øyeblikkelig hadde New York Times storyen og kunne senere rapportere fra kommunikasjon mellom Project Veritas’ advokat og redaktør O’Keefe, til tross for at avisen ligger i rettssak med Project Veritas om injurier. Takket være samarbeidet med FBI fikk avisen nå innsyn i motpartens hemmeligheter.

Det er slike metoder vi kjenner fra Hugo Chavez’ Venezuela eller dagens Nicaragua.

De som beskylder andre for populisme, er selv klassiske representanter for populisme av den fascistiske typen. Chavez lånte fra Franco og Il Duce. Venstreorientert fascisme. Mussolini kom fra venstresiden.

Med Biden er det folkene rundt ham, ikke minst sikkerhetsapparatet, akkurat som i Venezuela: Nå er det sjefene for det hemmelige politi og de hemmelige tjenester som trekker i trådene. De folkevalgte tuter med ulvene, ellers vil de selv bli spist.

I dommen over Q-sent me, Jack Chansley, heter det at han penetrerte Capitol og hisset opp andre. Alexandra Ocasio Cortez hevdet at hun måtte rømme inn på toalettet og hørte inntrengere puste tungt utenfor. Hun fryktet å bli voldtatt.

Det var fri fantasi. AOC befant seg i en bygning langt unna.

Da 6. januar-kommisjonen hadde fire nøye utvalgte politifolk til å forklare seg, var det også mye tårer. Republikaneren Adam Kinzinger klarte ikke kvele gråten da han takket politifolkene, som også gråt. Skuespill eller massehysteri?

Demokratene har orkestrert store løgnforestillinger mange ganger og holdt dem gående lenge. Man skal ikke se bort fra at de ikke klarer å skille fiksjon og virkelighet. Kanskje det var russerne som sto bak Hunters laptop?

Demokratenes «oppføringer» minner om prosessene i Sovjet-sfæren. Man oppdaget sammensvergelser og brukte rettssalen til en slags renselse der man vasket samfunnskroppen ren. Det måtte ende med livsvarig eller dødsdommer, og dette merker man også hos dagens elite: De driver mot ultimate dommer.

Chansley fikk 41 måneder for å ha entret Kongressen, ubevæpnet, uten å ødelegge noe. Aktoratet ville ha 51 måneder for spaserturen. Her la dommer Lambert nivået de andre 600 skal dømmes etter.

Dette er ren politisk avstraffelse. I 2016 drev man med drittpakker og spionasje. Fem år senere er det månedslange isolat og årevis i fengsel.

Den fascistiske eliten vil ikke vedkjenne seg hva den gjør. Den vil ha ren samvittighet.

Den bruker rasismen som en ideologisk vaskemaskin. Alle de andre er rasister. Hvis et utfall går dem imot, er det pga. rasisme, det være seg valget i Virginia eller dommen i Kenosha.

Det er interessant at norske medier står helt og fullt på Biden-regimets side.

Det partiet og den bevegelsen som slapp mobben løs i 2020, beskylder andre for å drive selvtekt. Det er en løgn så stor og tykk at man må være på innsiden av den for ikke å reagere med avsky.

Demokratenes bruk av mobben er helt som i det gamle Roma. Nå importerer regimet soldater i tusentall over grensen i sør og fra Afghanistan.

Under rettssaken i Kenosha var det CNN og MSNBC mot rettsvesenet. Ville juryen tørre å trosse mobben som sto utenfor og forlangte Rittenhouses hode på et fat?

Da dommen falt, reagerte presidenten med å si at han var skuffet og sint. Det er helt etter boka. Han er leder for mobben.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.