Joe Biden og Alejandro Mayorkas burde vært stilt for riksrett for systematisk import av illegale migranter. Presidenten og lederen av Department of Homeland Security, DHS, står ikke passivt som tilskuere, de er de aktive operatørene som gjør lovbruddene mulig.

Ikke bare importerer de 1,7 millioner illegale til USA bare i år, og sprer dem rundt i USA. De sørger også for at tunge kriminelle får frafalt tiltaler og varetekt. Den føderale regjeringen posisjonerer seg som amerikanernes motstander.

Det er ikke mulig å forestille seg at noen annen president ville sluppet unna med dette. Biden er den mest kriminelle president i amerikansk historie.

Tucker viser noen klipp av den tidligere Biden, så sent som i 2006 spiller han tough guy som sier at ikke noe land eksisterer med to eller flere språk. Nå importerer han millioner uten engelskkunnskaper og uten utdannelse, og lover dem fri helse og skole til barna. Ikke rart de kommer.

Hva gjør Republikanerne? Det foreligger et lovforslag i Representantenes hus som vil tvinge Biden til å følge den helseloven som Trump innførte, title 42. Den gjør det mulig å sende folk tilbake til Mexico. Den helseloven har 186 underskrifter. Men 30 Republikanere vil ikke undertegne. – De er travelt opptatt med å selge landet sitt, sier Tucker.

En stor karavane beveger seg opp gjennom Mexico, og den har noen aggressive menn i front som brøyter seg vei gjennom sperringer. Greg Abbot, guvernør i Texas, har mobilisert nasjonalgarden og vil forsøke å stanse dem. Han vil ikke ha noen gjentakelse av situasjonen for en måned siden, da det bodde 15.000 haitianere under en bro i Del Rio. Men er Abbott villig til å bruke makt? Føderalt grensepoliti ble offentlig irettesatt av Biden fordi de brukte hester. Hva om det ble løsnet skudd?

Det er ingen tvil om hvilken side Biden-regimet står på: De støtter de illegale migrantene.

Det er samme situasjon i Europa, som det har vært lenge. EU vil tvinge de gjenstridige sentraleuropeerne til å ta imot migranter. I Europa er det mest muslimer som kommer. Vesteuropeiske regjeringer fører krig mot sin egen befolkning og tror de har vunnet.

Biden er i ferd med å gjennomføre det samme i USA. Når han er ferdig, vil ikke amerikanerne ha noe eget land lenger.

6. januar

For den som følger med, er 6. januar mer og mer blitt en dirty føderal operasjon. Revolver.news har skrevet om at lederen av Oathkeepers, Stewart Rhodes, ikke er blitt tiltalt. Han er trolig en føderal agent.

Nå er nok en «leder» kommet i søkelyset. Ray Epps er filmet mens han hisser opp folk til å angripe Capitol Hill. Mengden lukter lunta og begynner å rope «fed, fed, fed!». De forstår at de blir forsøkt lurt. Det forhindrer ikke Epps i å fortsette sitt oppvigleri. Han gir ordre om å angripe: – Når Trump er ferdig med talen, går vi til angrep.

Heller ikke Epps er tiltalt av FBI, mens handikappede veteraner bokstavelig talt er dratt ut av sengene sine.

Woke-mediene har backet FBI, men nå begynner det å brenne under føttene på dem. Justisminister Merrick Garland ble spurt om Epps under en høring nylig. Han nekter å svare.

Demokratene og den dype staten – FBI, justisdepartementet, CIA og andre av de 17 e-tjenestene i USA, kokte sammen en plan om å kompromittere Trump en gang for alle.

Justisdepartementet sier det gjennomfører den største etterforskning i amerikansk historie. Men departementet nekter å svare på hvorfor de mest aktive oppviglerne ikke er pågrepet og tiltalt.

Revolver.news har gjort en imponerende jobb med å avsløre at FBI høyst sannsynlig sto bak den såkalte oppstanden 6. januar. Den ga dem påskuddet til å starte den største etterforskningen i amerikansk historie.

Det de nå mangler, er nye lover for å dømme folk. Det er derfor Nancy Pelosi og Liz Cheney holder på med kommisjonen som gransker 6. januar. De må etablere det rettslige grunnlaget for det som i realiteten er et kupp innenfra.

 

Meet Ray Epps: The Fed-Protected Provocateur Who Appears To Have Led The Very First 1/6 Attack On The U.S. Capitol

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.