Ray Epps, mannen som ledet an og oppfordret til storming av Kongressen 6. januar er blitt dømt til ett års prøvetid og en bot på 500 dollar og 100 timers samfunnstjeneste. Dommen er demonstrativ mild sammenlignet med straffene andre har fått, på helt opp til tyve års fengsel. Det er allment antatt at Epps er en føderal agent.

Epps er filmet mens han 5. januar står i downtown Washington omgitt av demonstranter og sier at de dagen etter skal gå inn i Capitol Hill. Mennene begynner å rope «Fed», «Fed», dvs agent, agent.

Dagen etter står Epps ved sperringene foran Capitol Hill. Han hvisker noe i øret til en ung mann som deretter går bort og river sperringen.  Epps er også til stede ved den andre sperringen. Han er filmet mens han sender et kjempebanner med stålramme forover og mot politiet. De som så mye som tok i banneret har fått åtte – ti års fengsel, men Epps har ikke fått noenting.

FBI laget umiddelbart en liste over de mest etterlyste. Epps sto på listen, men etter hvert som spørsmålene ble stilt om hvem han var, ble det mer og mer uforståelig at han ikke var pågrepet. Plutselig var han borte fra listen.

Dette bekreftet mistankene om at han var føderal agent.

Epps sendte en sms til en nevø der han skryter av at stormingen var hans verk.

Så hvorfor ble han ikke arrestert?

Pro-liberale medier begynte å ta ham i forsvar. New York Times kjørte et intervju der Epps fremsto som den krenkede.

Han truet med å saksøke Tucker Carlson.

Høsten 2023 ble det tatt ut tiltale for bagateller og straffen ble tilsvarende.

På den måten bekrefter rettsvesenet både at Epps var agent og at de selv er blitt politiske represjonsmidler.

The Biden regime refused to charge Epps with hurling a sign at police when 8 others are rotting in prison today for just touching the sign.

Ray Epps steered it towards the police and hurled it at them. He is free today.

Our government is broken.

Dommen over Epps er en hån mot alle som er dømt til langvarige fengselsstraffer for langt mer bagatellmessige ting enn han har vært anklaget for.

 

BREAKING: RAY EPPS SENTENCED – NO JAIL TIME! – One Year Probation, $500 fine, and 100 Hours Community Service! – JUSTICE IN AMERICA IS DEAD! Lone ‘Insurrectionist’ Skates!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.