Straffenivået for folk som er utpekt som syndebukker for 6. januar, ligger på samme straffenivå som Putins motstandere. Proud Boys-leder Enrique Tarrio ble tirsdag dømt til 22 års fengsel for sin rolle i et komplott der FBI satt på all informasjon.

Tarrio var i Baltimore den 6. januar.

FBI hadde infiltrert både Oathkeepers og Proud Boys og hadde ikke bare full kontroll, de plantet bevis, slik FBI har holdt på med i lang tid.

I chattene med anonyme er det sagt ting som tatt ut av sin sammenheng kan fremstilles som konspirativt. Men allerede i august i fjor var det kilder i FBI som sa til Reuters at de ikke hadde funnet bevis på en konspirasjon.

Likevel tok justisdepartementet initiativ til å anvende en lov fra borgerkrigen om seditious conspiracy. Den har nesten aldri blitt brukt i moderne tid. Sist justisdepartementet forsøkte i 2010 ble tiltalen kastet ut av dommeren.

Men i Washington DC har justisdepartementet bygget skueprosesser, hvor tiltalene, bevisførsel og vitneforklaringer er avtalt spill. FBI-agenter som poserer som Oathkeepers/Proud Boys har oppsøkt de pårørende og fått dem til å røpe detaljer om familien som gjør de sårbare. Dette er politistatsmetoder.

Mannen som kjørte Enrique Tarrio til et møte med leder av Oathkeepers, Stuart Rhodes, var FBI-agent. Møtet fant sted i et garasjeanlegg i Baltimore. Tarrio ble hentet ut av fengsel av Ken Lizardo som utga seg for Proud Boy. Møtet varte bare noen minutter. Hvis de to lederne Tarrio og Rhodes hadde hatt alvorlige planer ville de kommet frem. Men aktoratet og justisdepartementet ville ikke at det skulle komme frem bevis som var formildende. I stedet blokkerte de muligheten for at Lizardo kunne vitne og han tok en 5th, altså regelen som tillater å nekte for ikke å kompromittere seg selv.

Dette har vært FBI og justisdepartementets modus operandi hele veien: Infiltrer, kompromitter, reis tiltale og blokker avsløringer av FBIs innblanding.

Når vi da i tillegg vet at det krydde av føderale agenter i sivil foran Capitol Hill, og vi vet at det ikke ble planlagt noen storming fra patriotenes side, blir spørsmålet om det var FBI som fremprovoserte innmarsjen i Kongressen.

Dommene som nå er avsagt er så over the top at de tyder på et ønske om å ødelegge Trump og hans allierte. Men deri ligger også deres svakt. På samme måte som de fire rettssakene mot Trump kan gi ham 700 års fengsel.

Et slikt politisk misbruk har amerikanerne aldri sett maken til. De ønsker ikke leve i en politistat.

Det er USA ved å bli, og Bidens allierte, hjemme som ute, risikerer å gå med i dragsuget.

 

https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/fed-surrection-update-proud-boys-member-ken-lizardo-who-drove-founder-enrique-tarrio-to-meeting-with-oath-keepers-founder-on-jan-5th-was-an-fbi-operative/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.