6. januar-rettssakene er blitt like mye en farse som høringen. Lederen av Oath Keepers, Stewart Rhodes, ble tirsdag kjent skyldig i seditious conspiracy og risikerer tyve års fengsel. Han var ikke innenfor dørene 6. januar, han bar ikke våpen, og han har ikke planlagt noen storming.

NTB forsøker å få dommen til å henge sammen;

Rhodes gikk ikke selv inn i kongressbygningen, men var tiltalt for å ha ledet en sammensvergelse for å starte et væpnet opprør for å hindre maktoverføring til Joe Biden. Sammensvergelsen startet rett etter valget i 2020 som Trump tapte.

Det ble ikke funnet noen våpen 6. januar. Rhodes er dømt for noe som ikke var planlagt og ikke fant sted. FBI-informanter meldte at det ikke var noen plan, og FBI bekreftet det i august 2021.

Det det hele koker ned til, er et regime som desperat trenger fellende dommer, selv om det betyr å gjøre vold på rettsprosessen.

NTB tyr til generaliseringer, for håndfaste fakta mangler og kunne derfor ikke legges frem. Men politiske myndigheter krevde en fellende dom. Så langt har Biden-regimet kommet.

Juryen fikk høre hvordan Rhodes ved hjelp av opptak og krypterte meldinger oppildnet sine tilhengere til å jobbe for at Trump skulle bli sittende, og advarte om mulig blodig borgerkrig om ikke Trump handlet. Han beklaget også at de ikke hadde med seg våpen til Kongressen. (NTB)

Rhodes advarte, dét er ikke planlegging. Et ønske om å ha hatt med våpen er en bekreftelse på at det ikke fantes våpen der.

NTB presterer å skrive at dommen var en fjær i hatten for justisdepartementet. Nei, den var snarere en møllesten rundt halsen på justisministeren. Halve Amerika har mistet all respekt for både FBI og justisdepartementet.

NTB unnlater å nevne at det var minst 12 FBI-informanter blant Oath Keepers, og at disse var operative lenge før 6. januar. Det er en begrunnet mistanke om at FBI instigerte stormingen. Det er mange ting som tyder på det. Flere av de verste bråkmakerne 6. januar er fjernet fra listen over de mest ettersøkte. Ray Epps begynte allerede 5. januar å oppfordre folk til å ta seg inn i Capitol Hill. Biden-regimet nekter å svare på spørsmål om Epps.

Jo mer som kommer frem, jo sterkere blir mistanken om at stormingen var planlagt av myndighetene, eller at de i det minste var forberedt.

Nylig frigitte rettsdokumenter viser at Google samarbeidet med FBI om utlevering av lokasjonsdata for 6000 mobilabonnenter.

Newly unveiled court documents reveal that Google directly colluded with the FBI in the aftermath of the peaceful protests at the U.S. Capitol on January 6th, 2021, providing the bureau with the location data for nearly 6,000 cell phones near the Capitol on that day.

Dette kom frem i saken mot David Rhine. Nå frykter borgerrettsforsvarere at 6. januar markerer et nytt steg i samarbeidet mellom Google og FBI.

“The January 6 cases are going to be used to build a doctrine that will essentially enable police to find almost anyone with a cellphone or a smart device in ways that we, as a society, haven’t quite grasped yet,” said Andrew Ferguson, a law professor at American University, in response to the findings. Rhine’s attorneys similarly argued that the information was collected in a manner that “almost always involves intrusion into constitutionally protected areas.”

Google sitter på mye informasjon, og FBI ba om full innsikt.

Lastly, the FBI then requested that Google hand over the personal information of the remaining devices, including phone numbers, email addresses, and Google accounts.

Dette er Kina i USA. Big Tech hjelper FBI med å lokalisere og identifisere «statsfiender».

 

Google Provided FBI Location Data for Thousands of Cell Phones at Capitol on January 6th

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.