Revolver.news har avdekket at det var rundt 20 aktivister i gruppen Oath Keepers, som fikk skylden for stormingen av Kongressen 6. januar, som ikke er blitt tiltalt og ikke identifisert, til tross for at de var blant de mest aggressive. Nå er det ting som tyder på at leder for gruppen, Stuart Rhodes, kom fra sikkerhetstjenestene.

Mens alle rundt Rhodes er blitt arrestert, har ikke han, til tross for at han gikk inn for et opprør til støtte for Trump. Rhodes laget den koblingen mellom MAGA-bevegelsen og storming av Kongressen som Demokratene påsto hadde skjedd i ettertid.

Enda mer påfallende er det at folk som videreformidlet Rhodes meldinger på sosiale medier er blitt tiltalt og risikerer fengsel, mens opphavsmannen går fri.

Det er enda en brikke i puslespillet som tegner et bilde av et FBI og sikkerhetstjenester ute av kontroll.

Revolver.news gjør den jobben som Bob Woodward og Carl Bernstein gjorde i avdekkingen av Watergate på 70-tallet. De var med å felle en president, Richard Nixon. Da Trump sjokkerte det liberale Amerika ville journalistene kopiere bedriften. Men de glemte å spørre om hvem det var som spilte de ulike roller. Hvem var the good guys og hvem var the bad guys? Det var ikke mye gravejournalistikk over det som Washington Post og New York Times leverte. Det var aktivisme i samarbeid med sikkerhetstjenestene. De liberale mediene skiftet side.

De som hamrer dette hjem er journalister som Darren Beattie, redaktør for revolver.news.

FBI-sjef Christopher Wray skryter av at de infiltrerer grupper som Oathkeepers. Men FBI ikke bare infiltrerer, de overtar ledelsen og planleggingen. De leder folk ut i fristelse.

Det kan se ut som om 6. januar har vært en planlagt operasjon for å kompromittere ikke bare Trump, men hele MAGA-bevegelsen.

Men det betyr også – akkurat som Russia collusion – at plottet kan vende seg mot konspiratørene. Når det går opp for folk hva den dype staten driver med, og at uskyldige, intetanende dømmes til tap av arbeid, sosial utstøting og fengsel, våkner en følelse av at landet er kuppet av antidemokratiske krefter.

Ved å bore og bore i 6. januar får revolver.news frem hvor korrupt den amerikanske eliten og sikkerhetstjenestene er blitt.

  • In the year leading up to 1/6 and during 1/6 itself, to what extent were the three primary militia groups (the Oath Keepers, the Proud Boys, and the Three Percenters) that the FBI, DOJ, Pentagonand network news have labeled most responsible for planning and executing a Capitol attack on 1/6 infiltrated by agencies of the federal government, or informants of said agencies?
  • Exactly how many federal undercover agents or confidential informants were present at the Capitol or in the Capitol during the infamous “siege” and what roles did they play (merely passive informants or active instigators)?
  • Finally, of all of the unindicted co-conspirators referenced in the charging documents of those indicted for crimes on 1/6, how many worked as a confidential informant or as an undercover operative for the federal government (FBI, Army Counterintelligence, etc.)?

 

Sannheten kommer fra mange vinkler. En tverrpolitisk kongressrapport fant at sikkerheten rundt Capitol Hill var elendig 6. januar som alle visste kom til å bli en skjebnedag. Kongressen skulle godkjenne valgmennene fra delstatene, samtidig hadde Trump tillyst massemøte. Alle tegn tilsa styrket vakthold.

A bipartisan Senate investigation of the deadly Jan. 6 insurrection found security and intelligence failures at every level of government that led to the breach of the Capitol by a pro-Trump mob as lawmakers in a joint session were certifying the 2020 election.

The 95-page report, a product of a roughly five-month, joint probe by the Senate Homeland Security and Rules Committees, found significant breakdowns ranging “from federal intelligence agencies failing to warn of a potential for violence to a lack of planning and preparation by (U.S. Capitol Police) and law enforcement leadership.” There was no overall operational or staffing plan for that fateful day, a total failure of leadership, according to the committees. [ABC News]

Denne svikten får en helt annen vinkling hvis den manglende sikkerheten var bevisst for å oppnå maksimal skade. Hvis mektige krefter trakk i trådene både på innsiden og utsiden, faller Demokratenes narrativ om “væpnet opprør” sammen og 6. januar kan bli en politisk rekyl.

Hvorfor skulle FBI ha kunnskap om bråk og ikke foreta seg noe?

It is unsettling to entertain the possibility that the federal government knew of a potential for violence on 1/6 and did nothing to stop it. It presents the question: why would agencies, or certain elements within, sit back and let something like this happen on purpose?

Senatsrapporten snakker om “etterretningssvikt”, men det var ingen svikt, det var bevisst. FBI visste hva som skulle skje.

Hvis det er tilfelle står vi overfor et politisk maktmisbruk som må få konsekvenser. Man kan si dette er 9/11 snudd på hodet. Nå er det ikke al-Qaida som angriper New York og Washington. Det er den føderale regjering som angriper en politisk bevegelse som den vil kompromittere, tiltale og fengsle på falske anklager.

Capitol Hill-deltakerne falt i to hovedgrupper: De såkalte MAGA-moms, MAGA-mødre, som vandret inn fordi dørene sto åpne. I selve rotunden inne i bygget, holdt de seg innenfor fhøylssnorene som er satt opp for besøkende.

Den andre gruppen er mer aggressiv. Spørsmålet som reises er hvorfor et tyvetall av disse er anonyme og ikke tiltalt.

If it turns out that an extraordinary percentage of the members of these groups involved in planning and executing the Capitol Siege were federal informants or undercover operatives, the implications would be nothing short of staggering. This would be far worse than the already bad situation of the government knowing about the possibility of violence and doing nothing. Instead, this would imply that elements of the federal government were active instigators in the most egregious and spectacular aspects of 1/6, amounting to a monumental entrapment scheme used as a pretext to imprison otherwise harmless protestors at the Capitol — and in a much larger sense used to frame the entire MAGA movement as potential domestic terrorists.

This is what’s at stake in getting to the bottom of 1/6.

Hvis det var sikkerhetstjenestene, Biden og Pelosi som sto bak, var det de som angrep demokratiet, ikke Trump-supporterne.

Hvis de skulle komme unna med dette er det lett å tenke seg at de vil gjenta det hvis Trump får luft under vingene med sine folkemøter og ser ut til å kunne true Demokratenes makt.

Tingene henger sammen. Folk spør seg hvorfor Trump-organisasjonen blir tiltalt for småtterier, mens Biden-familien slipper unna med omfattende korrupsjon som ville veltet hele administrasjonen.

Dinesh d’Souza har en glimrende gjennomgang av den siste artikkelen om Stuart Hughes.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.