Advokat Ken Klukowski arbeidet i justisdepartementet under Trump. Da Trump undersøkte mulighetene for at Mike Pence kunne unnlate å godkjenne valgmennene, var Klukowski mot. Han har stilt opp til timelange avhør med 6. januar-komiteen. Men er sjokkert over at komiteen fremstiller ham som noe helt annet enn det han vitterlige forklarte.

For den som har fulgt representanter som Adam Schiff, kommer ikke dette som noe overraskelse. Schiff ledet komiteen som bak lukkede dører fikk vite av Obamas toppfolk at de aldri hadde sett konkrete bevis på noen Russia collusion. Det hindret ikke Schiff i å gå ut til pressen og si det stikk motsatte. Slik fôret han medienes appetitt på diskrediterende informasjon om Trump.

Nå er det da capo med 6. januar. Klukowski er skuffet over at komiteen bruker hans forklaringer – avgitt i god tro – mot ham. Komiteen hevder Klukowski var del av et komplott for å fremskaffe bevis for at valget var stjålet, uaktet at de visste det motsatte.

Attorney Ken Klukowski is accusing the House Select Committee to Investigate the January 6th Attack on the United States Capitol of withholding evidence, saying that it falsely accused him of participating in a plot to overturn the 2020 election.

Hvis sannheten ikke betyr noe, er komiteen en skueprosess. Det er mange andre bevis på at den er det. Nancy Pelosi fikk sparket ut to skarpe Republikanske representanter, Jim Jordan og Jim Banks, som hun visste ville stille kritiske spørsmål, som hvorfor hun seks ganger avslo forsterkninger i forkant av 6. januar. Det har aldri skjedd før i Kongressens historie at partiet med makten hiver ut opposisjonen for å ha full kontroll.

Komiteformann Bennie Thompson har forbudt spørsmål som har med Pelosis oppførsel før og under 6. januar å gjøre. Det finnes 14.000 timer med videoopptak som ingen får se.

Følgelig har minoritetsleder Kevin McCarthy heller ikke villet støtte komiteen.

Målet med manipulasjonen er åpenbar: Å stille Trump for retten så han ikke kan stille i 2024.

 

Breitbart

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.