Flere Demokrater angrep torsdag journalist Matt Taibbi og Michael Shellenberger for deres avsløringer av samarbeidet mellom myndighetene og Twitter hvor Det hvite hus instruerte Twitter om hva de skulle sensurere. Representant Daniel S. Goldman (D-NY) sa det ikke forelå bevis på at den føderale regjering hadde instruert Twitter.

Da trakk komiteens formann Jim Jordan frem en melding fra Det hvite hus hvor de ba om sensur av en spesifikk tweet. Goldman var juridisk rådgiver for leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, som var driveren bak Russiagate-anklagene mot Trump. De viste seg å være uten substans.

Nå forsvarer Demokratene det sensurregimet som begynte under Obama. Det skjedde i spesialkomiteen som undersøker utnyttelsen av føderale etater til politiske formål, såkalt weaponization.

Det var flere slike episoder. Demokratene villle at Taibbi og Shellenberger, som begge selv er Demokrater, skulle avsløre sine kilder og «bakenforliggende motiver».

Sylvia Garcia (D-Tx) forsøkte å presse Taibbi, som nektet å oppgi en eneste detalj av prinsipp. Det er kjent at Elon Musk ga Taibbi oppdraget, men Garcia ville vite noe mer, som om det lå noe mer bak, noe som var like politisk betent som det den nye komiteen hevder om Demokratene, f.eks. forbindelser til Trump.

Taibbi og Shellenberger ble kalt «såkalte journalister», slik venstresiden i Norge kaller Document en blogg når de vil trykke Document ned.

Denne opptredenen der Demokratene forsøkte diskreditere journalister som hadde fått avdekket det som er et brudd på det første grunnlosvstigget, nemlig at den føderale regjering forsøker å sensurere borgerne, fikk jusprofessor Jonathan Turley til å utbryte: Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve dagen da Demokratene forsvarte sensur.

Observers were shocked by the Democrats’ evident hostility to the First Amendment. George Washington University legal scholar Jonathan Turley tweeted: “I never thought I would come to see this day when Democrats trash journalists for seeking to disclose government censorship work and pressing them for their sources and confidential information.”

Matt Taibbi blir overfust av Debbie Wasserman-Schulz for å ha kompromittert seg selv som journalist og tjent penger på det.

Representanten Allred viste en tweet fra Kanye West der David-stjernen og swastikaen var klistret over hverandre. -Ville du sensurert dette, spurte Allred. Taibbi svarer med en historie om den sovjetiske forfatteren Isaac Babel som under en forfatterkongress ble spurt om han som forfatter hadde mistet noen rettigheter. Han svarte «ja, faktisk, retten til å ta feil er avskaffet».  Folk i salen lo. Men det er en viktig del av et demokrati å ha retten til å ta feil, sa Taibbi.

Den retten er på vei til å bli avskaffet under Demokratene.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/03/09/watch-democrats-defend-censorship-attack-journalists-in-fiery-hearing/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.