En talsmann for Secret Service gikk onsdag kveld ut og slo fast at fremstillingen som Cassidy Hutchinson ga av 6. januar ikke stemmer med det Secret Service-agentene på stedet selv har forklart komiteen. Talsmannen konstaterte at komiteen valgte å se bort fra det den ansvarlige agenten Bobby Engel hadde fortalt komiteen.

“[W]e were not asked to reappear before the Committee in response to yesterday’s new information and we plan on formally responding on the record,” Anthony Guglielmi wrote in an email to Politico. “We have and will continue to make any member of the Secret Service available.”

Secret Service ønsker å forklare seg i en åpen høring om hva som skjedde. Hvis det ikke skjer har komiteen mistet all troverdighet. Det samme har mediene som heiste Hutchinsons forklaring som en bombe. Gjennomgangstemaet var: «Dette overlever ikke Trump.» Ikke spørsmålet: Stemmer det?

Hutchinsons advokat unnskylder sin klient med at hun kun refererte annenhåndskilder. Tirsdag ble hennes vitnemål fremstilt som sannheten.

Just hours after Hutchinson leveled the accusations against Trump, NBC News reported that Bobby Engel, Trump’s Secret Service man on duty on January 6, would testify under oath to contradict Hutchinson’s story of Trump’s alleged attempt to commandeer the Beast.

With the threatened debunking of Hutchinson’s testimony under oath, the 25-year-old’s attorney, Jody Hunt of Alston & Bird, alleged Hutchinson simply recounted to the committee what she was told secondhand.

“Ms. Hutchinson testified, under oath, and recounted what she was told,” Hunt wrote. “Those with knowledge of the episode also should testify under oath.”

Advokaten Bobby Engel bør forklare seg. Spørsmålet er om han får forklare seg. Komiteen sitter på videoopptak og utskrift. Selvsagt visste de hva Engel selv hadde forklart. Men de valgt en historie som mediene skulle hoppe på. Samarbeidet mellom mediene, sikkerhetsapparatet og Demokratene har vært gjennomgående siden 2016.

Politico reported Wednesday afternoon the committee had already interviewed the Secret Service agent in question, Engel, whose testimony “is not known to include the stunning details Hutchinson described.”

“It’s not clear why the select panel didn’t seek further corroboration from the Secret Service as it planned Hutchinson’s hearing,” Politico reported. “Members of the select committee have said they welcome any more information about the Secret Service altercation that witnesses would provide under oath.”

Tør komiteen miste ansikt i full offentlighet? Neppe. Stuntet korrumperer mediene som ikke nå korrigerer sin fremstilling. Demokratene skal man ikke vente for mye av.

https://www.breitbart.com/politics/2022/06/29/secret-service-we-were-not-asked-confirm-cassidy-hutchinsons-j6-story/

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.