Dinesh D’Souzas dokumentar «2000 mules» vil bli vist på Vika kino i Oslo 8. oktober kl. 13.00. Filmen ble en dundrende suksess i USA, trass i forsøk på å tie den i hjel eller diskreditere den.

Norsk publikum gis inntrykk av at spørsmålet om 2020-valget er et tilbakelagt stadium. Det er langt fra tilfelle, og filmer som Dinesh D’Souzas forklarer hvorfor. Filmskaperne har benyttet geotracking, dvs. at de har gjerdet inn de fristilte, ubevoktede stemmeurnene som Mark Zuckerberg betalte for, og så har de sett på trafikken rundt dem. De har funnet mønstre, også dokumentert ved filmopptak, som viser at de samme menneskene vendte tilbake til stemmeurnene igjen og igjen. I hånden holder de bunker med stemmesedler, og det skjer på tider av døgnet da folk vanligvis sover.

Disse menneskene kalles «mules», samme ord som man bruker om narko-kurerer. Det er mange av dem. Filmen har kartlagt 2000 i noen få storbyer i vippestater der marginene var ørsmå. Det er ingen overdrivelse å si at de falske stemmene kan ha avgjort valget i disse delstatene.

Hvis Demokratene og mediene hadde hatt rent mel i posen, ville de sagt: Bring it on, vi tar opp alt dere kommer med. I stedet har de forsøkt å kriminalisere dem som stiller spørsmål og vil ha svar. Det er denne dobbeltkommunikasjonen amerikanere ser og reagerer på. Norske medier vil ikke en gang anerkjenne problemstillingen.

Men det er fordi vi reproduserer den samme dobbeltkommunikasjonen i våre egne land på område etter område. Først innvandring, kultur og kriminalitet, og nå klima/energi.

 

Det er partiet Demokratene som arrangerer visningen i Vika kino kl. 13.00.

Billetter kan bestilles her:

Billettsalghttps://www.deltager.no/register/#/2000Mules_1661280352
Facebook-arrangementhttps://www.facebook.com/events/1457807848059950
Trailer: https://rumble.com/v1238uc-2000-mules-trailer.html

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.