2022 er året da folket slår tilbake: Freedom Convoy i Canada er ett tegn. Et annet er fremveksten av nye sosiale plattformer som tar opp konkurransen med Big Tech: Gettr seiler opp som en rival til Twitter som har falt 40 prosent i børsverdi. I februar kommer Trumps egen medieplattform under ledelse av Devin Nunes.

Det de har til felles er at de ønsker å bekjempe maktkonsentrasjon og sensur, det være seg på korporativt eller statlig nivå.

Dinesh D’Souza er i tillegg til en dyktig podcaster også en dyktig filmmaker, med flere suksesser bak seg. Nå har han laget filmen om hvordan valget i 2020 ble stjålet.

Pene mennesker unngår temaet, det er tabu hvis man ønsker å bli sett i de riktige sirkler, deriblant Fox News, Men seriøse mennesker har hele tiden arbeidet for å finne frem til sannheten. Der NTB konsekvent skriver at påstandene om valgfusk aldri er blitt dokumenter, har andre sett at saken ikke var endelig avgjort. De har ikke uttalt seg så bombastisk, men klok av skade, suspendert å felle en endelig dom.

En klok fremgangsmåte, for det renner inn med bøker og rapporter som peker mot at valget ble stjålet. Margot Cleveland skrev nylig en god artikkel i thefederalist.com som konkluderte med at det var Zuckerbergs folk og penger som infiltrerte valgapparatet og sørget for å vri resultatet til fordel for Biden.

Pengefolkene er smarte. Men folk på grasrota er enda smartere. d’Souza samarbeider med folk som ved hjelp av lokasjonsdata kan spore de som brukte de frittstående stemmeboksen. Noen var gjengangere og det er disse 2.000 som åpenbart drev systematisk stemmesanking.

True the Vote has been working with Dinesh D’Souza to create a bombshell movie that uses footage they obtained of ballot boxes in key states across America to steal the election in 2020.

100 Percent Fed Up reports – Using geo-tracking devices, True the Vote was able to take footage from drop boxes across America in key states like Georgia and others to track over 2,000 ‘mules” wearing gloves and disguises to stuff ballot boxes.

Dinesh D’Souza narrates the clip from his upcoming movie “2,000 Mules”:

“This one “mule” made 53 trips to 20 drop boxes.

He’s not alone.

Amerikanerne har aldri godtatt at Sleepy Joe fikk mer stemmer enn noen annen i amerikansk historie. Det er for mange indikatorer på at det foregikk Vote rigging. Her kommer bevisene.

NTB fortsetter dekningen av USA som om Hillary og Joe har rett og utelukker alt som motsier denne versjonen, De bygger et tårn av løgner som før eller siden vil bli feid vekk av alle avsløringene de har unnlatt å dekke.

We tracked 2,000 mules making multiple ballot drops.

Leaving no fingerprints.

Snapping photos to get paid.

A coordinated ring of illegal vote harvesting in all the key states where the election was decided.

Game over.”

 

* BREAKING BOMBSHELL** Dinesh D’Souza Releases Movie Trailer for “2000 Mules” Exposing Ballot Traffickers Who Stole the 2020 Election

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.