Onsdag og torsdag denne uken samlet Mike Lindell alt han hadde av ekspertise innen tallknusing, data-analytikere, professorer, medienavn og folk som har karriere i ulike deler av amerikansk politikk og militært.

Som feks Michael Flynn. RudyGuilani og Steve Bannon blant de største navnene. Alt ble direktesendt fra en stor lokasjon i Springfield fra 09.00 til 21.00 lokal tid ( 16.00 til 04.00 her hjemme).

Alt ble gjennomført med fastsatt program og mye likt hvordan et stort politisk parti avholder sine årlige landsmøter.

Mike Lindell er mannen bak storsuksessen My Pillow, som blant annet leverer puter til det amerikanske folk i en svært innbringende skala. Fyren er en tidligere misbruker som lå i rennesteinen, men som nå blir regnet som en av USAs beste markedsførere.

Etter at Joe Biden «ble valgt» på bekostning av Donald Trump i november 2020, fant Lindell ut at det var mye som ikke stemte med avviklingen og gjennomføringen av valget. Særlig Dominions tellesystemer ble gjenstand for Lindells oppmerksomhet og sinne, selv om det i ettertid har kommet fram at det var mye annet som ikke tålte dagens lys med dette valget.

Med god hjelp av egne midler, enorme kontaktnett og utrettelige gjennomføringsevne, skrapet Lindell sammen et arsenal av ekspertise allerede i 2021 og 2022. Da under Cyber Symposium og Moment of truth summit!

På disse, som i Election Summit, var alle statene represtert i salen. De har kunnet stille spørsmål, de kom på scenen etter tur og alle fra Hawaii og Alaska til Florida og fra California til Pennsylvania og Maine kunne fortelle om ståa lokalt. Alt om hvordan deres kamp mot rettsvesenet, blokkering av saker og hvordan de på ulike felt angående valget har hatt framgang i sin kamp om rettferdighet og framtidshåp.

Det var en del negativ info, men også mye positivt og mye av dette bunner også i at statene har ulik lovgivning rundt gjennomføringen av nettopp valg og hvordan de ulike statene håndterer søksmål og klager etter valgene.

Hvordan gikk det med Mike Lindells symposium?

Lindell har helt siden valget i 2020 påstått med sin kjente utestemme at Dominions tellemaskiner var tilkoblet internett. Dette ble stemplet som konspirasjonsteorier av myndigheter og produsenten Dominion Voting Systems.

Lindell har med sin voldsomme iver og med svært kompetent hjelp, ikke knust dette stempelet til grus, men helt ned til den fineste sand. Lindell har hele tiden formanet om at dette er for at USA skal kunne avholde sikre valg i framtiden og at dette gjelder hele den stolte nasjonens framtid.

Dette er ikke en sak for kun republikanere alene, gjentar han til det kjedsommelige. Dette er for at «WE THE PEOPLE» skal ha full tillit til valgene av våre ledere. En tillit som i skrivende stund er svært frynsete, med god grunn, da et stort flertall av amerikanske velgere nå ikke mener at alt gikk riktig for seg denne novemberdagen i 2020.

Bevisene som rant inn i disse arrangementene til Lindell, fra både overvåkingskameraer, ekspertuttalelser og teknologisk saumfaring av dette utstyret, reduserer ikke denne holdningen blant amerikanerne. Dette forsterkes hver dag, og etter disse to dagene, enda mer. Utstyr som i mange måneder selvsagt ble nektet utlevert for undersøkelser og mange dataspor ble slettet.

Lindell og co. har avslørt offentlige løgner i en lang rekke de siste snaue tre årene og at noe godt må komme ut av dette, ellers er landet vårt tapt, som Lindell sier på replay, replay, replay…. Og han mener det! Det samme mener stadig flere av amerikanerne.

Selv har han levd med trusler, hets fra mainstream media og herjet med av msm. Hvorfor gjør de det? Hvis fyren er helt på jordet i sitt nitidige arbeid, kunne de vel bare ledd av han?

Nei! Mr. Lindell er virkelig på sporet av historiens største krimsak, som han kaller den. Men også løsningen! På den andre dagen var planen for gjennomføring av sikre valg, med alt det medfører av kontroll og overvåking av de mange tusen i tellekorpsene, det største fokuset.

«The plan» ble grundig lagt fram og med drømmen om at online tellemaskiner måtte vekk, var argumentasjonen fra ulike talere støttet med klare beviser på hvordan disse maskinene, enkelt kan manipulere til ønsket valgresultat. For de som måtte ønske dette.

For sånn har det faktisk vært i 2020 og det er stor mistanke om det samme i mellomvalget i 2022. De som står bak har vært dyktige.

Men det fine er at de ikke tenkte på alt og i hvertfall ikke på en 62-åring fra Minnesota med en blanding av store oppturer og stygge nedturer i sitt liv. Den jobben han og hans team har lagt ned rundt dette viktige temaet, nemlig demokratiet, vil bli langt mer bejublet i framtiden, enn omdømmet til en president som allerede har sittet mer enn to og et halvt på overtid.

Joseph Robinette Biden hadde aldri blitt blitt «valgt» til dette embetet med kun stemmesedler av papir og med nok hender og hoder til rettferdig telling.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.