Tony Bobulinski under pressekonferansen i Nashville. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Tucker Carlson sendte i natt et 50 minutter langt intervju med Tony Bobulinski, mannen som var sjef for joint ventureselskapet mellom Biden-familien og kineserne, Sinohawk. Bobulinski redgjorde i detalj for sine to møter med Joe Biden og samarbeidet med broren Jim og sønnen Hunter.

Da Bobulinski spurte Jim hvordan de turde å holde på med forretninger over hele verden hvis Joe skulle stille som president – det var forretninger i Oman, Romania, Luxembourg, Kazakhstan – smilte Jim og svarte: Plausible deniability. Dvs: Vi sier det er  løgn og vårt navn gjør at anklagene preller av.

Det er akkurat den taktikken Bidens har brukt og de Trump-hatende mediene spiller rollen som spin-doktorer for dem.

Men maktkonstellasjonen som beskytter Bidens foregnet seg på ett punkt: En patriots ære. Bobulinske sier han ble rasende da han hørte leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, si at det var russerne som sto bak historien om Bidens og kineserne. Dermed beskyldte de indirekte Bobulinske for å være en russisk stråmann. Det fant ikke Bobulinski seg i, og han ga Bidens et ultimatum: Trekk uttalelsen eller jeg offentliggjør alt.

Bobulinski er for øvrig ingen smågutt. Han er en suksessrik forretningsmann med en betydelig formue. Han har ressurser til å ta kampen opp.

Det har nå Bobulinski gjort. Han var til stede under debatten i Nashville og hørte Biden stå og lyve på podiet. Bobulinski hadde holdt sin egen pressekonferanse hvor han viste frem de tre telefonene han ville overlate til FBI.

Bobulinski sier han er villig til å ta støyten for å legge seg ut med mektige krefter. Familien har allerede mottatt dødstrusler. Et team av tidligere Navy Seals beskytter dem. De bor ikke på sin registrerte adresse.

Tucker sier at det var blitt lagt stort press på Fox News om ikke å sende intervjuet. Tucker takket Fox fordi de motsto presset.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.