Mens Tucker Carlson er i Los Angeles for å intervjue Tony Babulinski om forretningene til Biden-familien, skal hans producer i New York sende en bunke Biden-dokumeter til ham med flyfrakt. Det burde være kurant. Pakken leveres inn til et stort spedisjonsfirma i New York.

Men når pakken kommer frem til Los Angeles, er den tom. Tucker Carlson og hans team slår alarm. Det blir stor oppstandelse hos befrakter. De gjennomgår hele sendingen, slik det i dag er mulig med sporing av forsendelser, og intervjuer alle ansatte som har hatt befatning med den men uten å finne noe svar på hvordan noen har kunnet åpne forsendelsen.

Tucker sier det ikke, men en nærliggende mistanke er at bare håndhevere av loven har myndighet til å gjøre noe sånt. Eller rettere: Ansatte i føderale myndigheter som mener de står over loven.

Det er den oppfatningen stadig flere amerikanere har: Myndighetene er ikke lenger til å stole på.

Den eller de som har fjernet innholdet, har trolig fulgt med på kommunikasjonen mellom Tuckers team og omverdenen. De har visst at dokumentene skulle sendes og valgt tid og sted for når de skulle fjernes.

Dermed avslører de seg selv og viser hvor langt de vil gå for å beskytte Biden.

Når Tucker avslører deres handlemåte for fire millioner seere, er resultatet det motsatte: Motstanden vokser. Amerikanerne ønsker ikke å leve i en bananrepublikk. Det neste er politiske likvideringer.

Varsleren Tony Babulinskis familie overvåkes av et team tidligere Navy Seals. Det er ikke sikkert det er enslige ulver Babulinski beskyttes mot. Babulinski sa henslengt at FBI hadde tilbudt beskyttelse «hvis det ble nødvendig». Måten han sa det på, tydet på at Babulinske ikke anser at FBI er trygge.

FBI-sjef Christopher Wray har allerede vist at han beskytter Bidens.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.