Flashdriven med Hunter Biden-dokumenter som forsvant under transport med UPS fra New York til Los Angeles, har kommet til rette, men det er fortsatt en rekke uoppklarte omstendigheter som UPS ikke vil belyse.

UPS kunne torsdag morgen opplyse at innholdet i pakken var funnet – pakken som kom frem, var tom. Men de vil ikke si hva som skjedde.

«UPS will always focus first on our customers and we’ll never stop working to solve issues,» the release said, which is fine. UPS is a reliable company. They rarely lose anything, that’s why we use them in the first place. And yet they lost our Biden documents. How? UPS won’t tell us how. We spent a lot of Thursday talking to executives there.

Den versjonen UPS forteller, skal liksom berolige, men den har mange usannsynlige elementer: En tilkallingsvakt skal ha funnet flashdriven på gulvet etter et døgn, og ikke gjort noe mer enn å legge den på pulten til den ansvarlige. Dette finner Tucker merkelig. I et rom hvor det behandles millioner av pakker med stor verdi, påstår UPS at det ikke finnes overvåkingskameraer.

Det er noe helt Jeffrey Epsteinsk over dette: Alle kameraer var ute av funksjon den natten han døde.

They claim that the flash drive was found on Monday night by an hourly employee at the UPS building on 43rd Street in Manhattan. They suggested it might have been sitting on the floor there. They couldn’t prove that because remarkably, in a room where millions of high-value packages are handled, there are no security cameras. That’s just what they told us. UPS says the employee who found our flash drive simply dropped it on top of the supervisor’s desk. Our documents sat there undiscovered for more than 24 hours until we announced on television that they were missing. That’s their story.

UPS vil ikke si noe mer. Tucker og hans team har stilt en rekke spørsmål, men får ikke svar.

Obviously, we had some questions about it, but UPS executives did not answer our questions:

«There are no more details. Security is returning it. Apologies again that we were unable to deliver it next day at the service level you requested.»

Our exchanges went on like this for hours, and the main question never changed: How did our flash drive get separated from the package that we sent it in? That seemed like something worth knowing. The envelope was securely sealed. We know that. Two witnesses saw our producer seal it and UPS does not dispute that.

Was the package torn open accidentally by a machine? That seems unlikely. UPS says that almost never happens.

Noen visste altså at pakken adressert til Tucker og hans producer i LA inneholdt materiale de ville sjekke, eller hindre at det kom frem.

Dette materialet gjaldt kompromitterende opplysninger om en av kandidatene i presidentvalget en uke før valget. Noen visste hva de lette etter.

Tucker og hans team vil vite mest mulig. De etterlyser originalemballasjen. UPS svarer at de kastet den. Det står ikke til troende. UPS har noen som puster dem i nakken, og som de ikke tør legge seg ut med. Men de avslører seg selv likevel.

So we’re left with the obvious explanation: Someone, for some reason, opened our package and removed a flash drive containing documents that were damaging to the Biden family. We’d love to know who would do that and why. It would be helpful to see the envelope itself. But UPS says we can’t see it because they threw it away.

Normalt ville en leverandør gjort alt for å fjerne mistanken mot seg. UPS gjør ikke dét. De oppfører seg slik at de styrker mistanken mot seg.

Twitter og Facebook var villig til å innføre sensur for at velgerne ikke skulle få kjennskap til Bidens korrupsjon. UPS lar noen åpne en pakke med Hunter-dokumenter. Kanskje den kun kom til rette fordi Tucker tok det opp i sendingen.

Uansett: Tucker og hans team tok selvsagt kopier. De er ikke blåøyde.