Mediene elsker å lage diskusjoner mellom Ap og FrP og hiver på Høyre. Yndlingsøvelsen er høyreekstremisme. Mediene vet at det søkker i FrP og at Høyre blir satt sjakkmatt.  De kjører Sylvi til veggs og prøver med Erna. Erna svarte smart da hun sa at høyreekstreme ikke har noe til felles med et høyre som står for EU og globalisme.

Men mediene og venstresiden slipper hver gang unna. Ingen spør dem om å ta oppgjøret. Det tas for gitt at fienden befinner seg ytterst til høyre og at det går et kontinuum fra FrP og lenger ut til høyre. Siv Jensen underbygget denne forestillingen ved å insistere på at FrP ikke hadde noe til felles med Dansk Folkeparti og Sverigedemokratene. Selv om den økonomiske politikken er noe forskjellig er alle tre enig i det viktigste temaet for velgerne: innvandringen.

Denne benektelsen av sin egen historisk plassering har kostet FrP dyrt.

Det hindrer partiet i å sette venstresiden på plass. Hvor er deres oppgjør med islamismen? Og enda mer alvorlig i dagens situasjon: Hvor er oppgjøret med brunbeisingen av politiske motstandere?

Når lederskribenten i Schibsted-eide Aftonbladet, Lina Stenhagen, kaller SDs politikk for «Breivik-politikk» setter hun et nytt lavmål. Da sier hun at alle midler er tillatt.

Det gjorde også New York Times-journalisten Katia Venner som beskrev Trumps velgere som folkefiender.

Det er ikke mer enn noen måneder siden norske redaktører var opptatt av at Trump kalte mediene for folkets fiender. Dette minnet om Stalin-tiden. Men kommer de samme redaktørene til å reagere å New York Times?

Hvis man sier at velgerne er statsfiender sier man samtidig at de bør fjernes. Hvordan fjerner man 74 millioner velgere?

Eskalering kalles dette. Hvis man er mot radikalisering må man kunne kjenne den igjen. Men mediene kjenner ikke igjen radikaliseringen av deres kolleger. Det er et ikke-tema.

NRKs USA-korrespondent Lars Os er nå like primitiv og vulgær som Anders Magnus ble. Han skreddersyr sendingen slik at den tilfredsstiller dinosaurene på Marienlyst. USA-korrespondent betyr i dag å følge i Tove Bjørgaas fotspor. Hun satte standarden.

2.000 politimenn kom til skade i fjorårets uroligheter. En av dem ble nesten drept i Los Angeles. Nå skal han løpe New York marathon. Raymond Arroyo spør om han har hørt noe fra sin kongressrepresentant Adam Schiff. Ikke ett ord. Heller ikke fra lokale myndigheter. Politifolks liv og helse står ikke høyt i kurs.

Da Obama tiltrådte hadde USA 100.000 kinesiske studenter. Da han gikk av var tallet steget til 300.000. Universitetene blir rike og utdanner eliten som skal gjøre Kina verdensledende. Masse knowhow og intellektuell eiendom forsvinner ut av USA.

Til gjengjeld får USA fentanyl fra Kina. Det døde 90.000 av overdose i fjor, mer enn de 58.000 som døde i Vietnamkrigen. På ett år.

Fentanylens grunnstoffer fremstilles i Wuhan, sendes til laboratorier i Mexico der den blir fremstilt og senere smuglet over grensa av kartellene.

De enorme summene som narkotikaen generer hvitvaskes av kinesere i USA:

En supermakt som lar seg selv utsuge og ofrer sine unge uten å bry seg, går en mørk fremtid i møte.

Bidens mentale helse blir et bilde på dette forfallet der han faller ned flytrappa.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Og her er nattens lineup fra FoxNews’ tre store for de som ønsker å se:
Tucker Carlson (Tucker starter noen minutter inn i videoen):

Sean Hannity:

Laura Ingraham:

 

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.