Tony Bobulinski med de tre telefonene som han skal overlevere etterretningskomiteen i Senatet. Kun Fox News overførte pressekonferansen direkte. De andre boikottet og omtalte den ikke engang. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Tony Bobulinski, som var sjef for Biden/Kina-selskapet Sinohawk, dro etter Biden til Nashville og holdt en kort pressekonferanse torsdag, før debatten. Bobulinski hadde med seg tre mobiler. På dem var dokumentasjonen på tre års samarbeid med Biden-familien og kineserne i 2017–2018.

Bobulinski sa han fredag kom til å overlevere dem til etterretningskomiteen i Senatet, ledet av Ron Johnson og Chuck Grassley. Gravingen i Bidens fortid kommer ikke til å forsvinne, selv om anti-Trump-mediene gjør alt for at det skal skje.

Biden benekter alt Bobulinski sier. Velgerne må velge om de skal stole på det de ser eller det de blir fortalt.

Bobulinski kommer fra en familie som har hatt lange yrkeskarrierer i det militære. Ære er en vesentlig del av beveggrunnen for Bobulinski. Han vil ikke forbindes med «russere» og bakvaskelser. – Jeg har ingenting å skjule, sa Bobulinski.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.