Valget i USA må behandles som skueplassen for en forbrytelse. En forbrytelse mot det amerikanske folk. Det er ran på høylys dag og det må få et etterspill. Laura Ingraham sluttet seg i dag til rekken av de som mener at nå må også Republikanerne begynne å bruke poststemmer og såkalt ballot harvesting. Hva koster det å ha folk ved ulike arrangement? If you can’t beat them, join them, heter det på amerikansk. Hvis andre jukser for å vinne, kan vi også.

Men da er det over og ut med demokratiet, og med den voldsvilligheten som Demokratene har vist er det ikke lenge før man tar et oppgjør i gatene når resultatene går en imot.

USA er på vei mot å bli et tredje verdensland og selv intelligente kommentator som Laura Ingraham klarer ikke ta. det innover seg.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.