Demokratene har tatt et ugjenkallelig valg ved å tiltale Trump og ingen aner hvilke følger det vil få. Mange konservative journalister og kommentatorer har i natt sammenlignet USA med en politistat. Det kommer helt uforberedt på opinionen i Norge. Norske medier har systematisk misinformert om utviklingen i USA.

Laura Ingraham sa i natt at det vil bli vanskelig å kritisere Putin og Kina for misbruk av rettsapparatet når USA gjør det samme. Eller hva med valg? Biden-regimet fjerner deres mest seriøse utfordrer ved juridiske knep. Det er slikt man gjør i bananrepublikker.

Norske medier klarer ikke skjule sin skadefryd. Men verdens syn på USA vil endre seg. Folk utenfor får med seg skandalene rundt Biden-familien. Det er den som er korrupt, ikke Trump, men ingenting skjer med dem. De er beskyttet av sikkerhetstjenestene og mediene.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.