Utviklingen i USA går så fort at man ikke tåler å gå glipp av et taktslag. Tucker er den som er best på å vise og tolke det som skjer. En gjenganger er at økonomisk ødeleggelse og rasehysteri går hånd i hånd. Nå snakkes det om at USA risikerer diktatur fordi Demokratene ligger an til å tape stort i november. Norske medier er på den samme vogna. Rasismen i USA brukes til alt, også til å forklare klimakrisen, slik AOC gjør. Pete Buttigieg mener på ramme alvor at rasisme ligger bak bygging av veier og broer.

Tucker har funnet frem klipp av Biden som i valgkampen lovte dyrt og hellig å avskaffe fossil energi. Han har holdt sitt løfte, og det er dette som ligger bak de høye drivstoffprisene, ikke krigen i Ukraina. Biden kunne for et år siden ha reversert sin nedlukning av olje- og gassfelt, men valgte å la det være. Det var et helt bevisst valg.

I stedet setter han Kamala Harris i spissen for en ny task force som skal håndtere hat-epidemien på nett. Biden-regimet forverrer folks levekår og setter deretter inn sensur og kontroll mot menneskene som reagerer.

Det er en oppskrift på konflikt.

[arve url=»https://rumble.com/embed/v16bcrd/?pub=7qe73″ /]

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.