Tucker og Laura har i et halvt år kommet med avsløringer om at FBI var innblandet i 6. januar. Ikke et pip i norske medier. Nå har mediene klatret så høyt opp at de ikke lenger vet hvordan de skal komme seg ned. Det som avsløres, sprenger alle rammer. Hvis Biden er som Putin, hva er da vi?

Bedre da å klamre seg til verden av i går, tenker redaksjonene, og later som om de representerer det trygge og velkjente.

Budskapet fra USA til landets innbyggere er ganske klart: Det er ikke ditt land lenger.

De forsøker å innføre en ny valglov som vil gjøre USA til en ettpartistat. NTB fremstiller motstanderne som om de vil vende tilbake til Sørstatene og raseskille. Det er en så drøy propaganda at man lurer på hvordan det er mulig. Demokratene vil både beholde poststemmer og frafalle krav om ID. Veien til valgfusk ligger åpen.

Hvorfor sammenligner ikke NTB med valgordningen her? Hvordan kan det være ok å innføre en ordning som er utenkelig her? Det spørsmålet stiller ikke NTB, for de ville ikke like svaret. Det ville utløse nye spørsmål.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.