Det vi ser konturene av i Nederland er ikke vanlige protester. Det er et opprør. Det var store protester også mot tvangsvaksinering og nedlukning i Brussel. Selv om mediene fortier mye av det folkelige opprøret eller forsøker brennmerke det, bygger det ene på det andre.

Det som nå kommer har vært under oppseiling lenge. Når bønder blir truet på selve sitt livsgrunnlag er også resten av samfunnet truet. Folk forstår at hvis matvareproduksjonen er truet er også de truet. Så hvorfor gjør Mark Ruttes regjering dette? Akkurat svaret på det spørsmålet kan vi ikke besvare fyldestgjørende. Handlingen i seg selv virker for forrykt til at den kan være rasjonell.

Vi så det samme i Canada med truckernes Freedom Convoy.

Noe er på gang. Det er borgernes rett til å forsvare sine interesser. Når myndighetene ikke gjør det må borgerne gjøre det selv.

De tar tilbake demokratiet. Store ting er i gjære.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.