Torsdag kort tid etter den norske ambassadøren i Tyrkia ble kalt inn på teppet, fikk Sian beskjed om at de ikke får brenne Koranen foran den tyrkiske ambassaden fredag. Har det en sammenheng?

Tyrkia nekter å akseptere Sveriges Nato-søknad etter at dansk-svenske Rasmus Paludan brente Koranen foran den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Dagene etter var det protester og opprør i den muslimske verden, også i London, mot Sverige. Til og med EU ba Sverige gå i seg selv etter hendelsen. Ytringsfriheten er nemlig ikke for alle.

Politiets begrunnelse for å nekte Sian å brenne Koranen fredag, er et «uoversiktlig trusselbilde.» Vi spurte Sian-leder Lars Thorsen hva han tenker om saken.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.