Menneskene utsettes for en politikk som endrer selve den menneskelige eksistens. Man kan hvis man vil også si at det er selve definisjonen av hva det vil si å være menneske som er i støpeskjeen.

Det er så det tangerer Primo Levis spørsmål: Hva er mennesket? Hva vil det si å være menneske? Noen ønsker å endre vilkårene og de gjør det uten diskusjon, som vaksinetvangen i USA.

Vi er vant til en viss lydhørhet fra de som styrer. Hvis reaksjonene blir sterke nok forventer vi at politisk ledelse responderer. Men nå er det ingen reaksjon.

Mediene har i lang tid vist at de følger en dagsorden og den lar seg ikk bevege av folks stemmer.

Journalistene begynte som spindoktorer i 2016 og siden har de vært aktivister. De er utveksler informasjon med sikkerhetstjenestene og lekker informasjon for å skade motstanderne. Sannhet er en by i Russland, som danskene sier.

Hvis mediene lyver lenge nok og systematisk nok vil det endre samfunnet. Sannheten går under jorden.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.