Hvem skulle tro at vi ville skrive om USA som et land der motstridende krefter kjemper om sannheten og hvor alt synes mulig? Våre egne medier later som om alt er i sin skjønneste orden. Biden er en normal president, det samme er familien hans. Alle med to øyne i hodet vet at det er en løgn.

Dan Gelernter er en programvareingeniør som i 2020 bodde i Connecticut. Han beskriver i en artikkel i amgreatness.com hvordan de studerte 2020-valget og plukket det fra hverandre bit for bit. Det var svindel og bedrag. Slike historier finnes det mange av. Norske medier må gjerne si at alt var i orden. Men dét var det ikke.

Det er uenighet om Trumps videre rolle. Victor Davis Hanson er faktisk blant dem som mener at han kanskje bør overlate plassen i 2024 til en annen, nærmere bestemt Ron DeSantis.

Richard Kimball stiller spørsmålet om hvem DeSantis er. Hans største donor, en Griffin, sier i et intervju med The New Yorker at han ser det som sin oppgave å mildne populismen og bygge bro til Corporate America.

Det får noen varsellamper til å lyse.

Amerikanerne valgte en annerledes president i 2016. De så reaksjonen hos eliten, som tok en grusom hevn, i to valg. Nå venter mange på at Trump skal ta Amerika tilbake. De ser ingen annen som er tøff nok og tilstrekkelig dedikert. De stoler bare på Trump.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.