Denne uken har Lars Hedegaard hatt en usedvanlig sterk artikkel om konservatismens umulighet i dagens samfunn. Konservatisme er ikke lenger mulig i et samfunn som har avskaffet all tradisjon.

Men Lars Hedegaard siterer Bibelen og franske Simone Weil som begge sier: Se deg ikke tilbake, men følg Kristus, slå røtter der hvor forholdene tillater det.

Alt er mulig når en gammel marxist kan tenke slike tanker.

Det er fordi det er «sent» også i Danmark. Politikerne tør ikke stå for noe. Det er valg, men ingen reell valgkamp om det som betyr noe.

Det ser dårlig ut.

Da er det Lars Hedegaard sier at man ikke skal se seg tilbake. Hvis huset brenner må vi gi oss ut på vandring, til vi kan bygge et nytt.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.