At spionsjefen i Danmark, Lars Findsen, har skrevet bok, slo ned som en bombe. Mye tyder på at den kommer til å detonere under «venninnene» Mette Frederiksen og hennes departementsråd Barbara Berthelsen. De er et power couple som avlivet rundt 14 millioner mink uten lovlig grunnlag, men nekter å ta parlamentarisk følge av mistilliten fra minkkommisjonen.

Men det samme power couple likte ikke spionsjef Lars Findsen og satte ham i spjældet, som danskene sier. Der ble han sittende i 71 dager.

At spionsjefer arresteres, er ikke hverdagskost. Metodene minnet om Bidens Amerika. Hvem hatet Findsen så intenst at de var villig til å ydmyke og knuse ham offentlig? Til å begynne med var alt hemmelig, også siktelsen. Det var meningen at alt, t.o.m. en domfellelse, skulle være hemmelig. Offentligheten skulle ikke få vite noe. Men da reiste det seg et ramaskrik fra samfunnstøtter: Slik behandling kan ikke Danmark være bekjent av.

Regjeringen har oppført seg usedvanlig klossete: Justisministeriet sendte folk til Christiansborg for å bakvaske Findsen med detaljer om hans sexliv. I Danmark slår det tilbake på avsender.

Nå forteller avisene at da Findsen ble brakt inn på Hillerød politistasjon, dukket det opp jurister fra PET som tilbød ham en byttehandel: Hvis han tilsto noe, skulle han få mildere behandling. Findsen avslo.

Biden-regimet holder på nettopp på denne måten. De kjører folk i senk økonomisk og truer barna deres. Dette er vi ikke vant til i Skandinavia, men kanskje det er dét vi har i vente?

Trump har sagt at hvis de kan behandle en president som en simpel kriminell, er det fritt fram for å ta alle som måtte falle i unåde. Det kan hende Findsen er en prøveklut.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.