Man merker en uro blant folk. Det er ikke lett å avgjøre hva som er overlagte kriser og hva som er tilfeldig. Matvaremangel hører vi om. Men hvordan rimer det med at Nederland vil skjære ned på bruken nitrogen? Biden holdt amerikansk toppmøte i Los Angeles og det handlet om å tilrettelegge for migrasjon fra de fattige, lovløse landene til USA. Biden vil knekke arbeiderklassen, sier Steve Bannon og slik ser det ut. Ingen normal myndighet lar landet oversvømme med migranter fra hele verden.

Biden-regimet vet de blir kastet til høsten, men de har tatt to skritt. Om de må ta ett tilbake spiller ingen rolle, de kommer igjen. Hvis ikke Republikanerne tar et skikkelig oppgjør. Bannon vil stille Biden for riksrett hvis de får et flertall i begge kamre allerede til høsten. Hvordan vil norske medier reagere? Vil de klare å distansere seg eller vil de gå ned med Biden-regimet? Det siste virker mest sannsynlig. Document er den eneste som følger USA fra dag til dag, på forfatningens grunn.

Bølgene slår over hodene til Biden-regimet. Inflasjonen ventes bare å stige utover sommeren og høsten, og Biden snakker bare tull, som han gjorde fredag. Han sier USA har en sterk økonomi som resten av verden misunner dem.

Et stor del mener at USA allerede er på vei inn i resesjon.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.