Hvem skulle trodd at kristenforfølgelser skulle dukke opp i USA, God’s own country? Men det har det. Vi har hatt mange tegn på det, og nå er de blitt overtydelige. Biden-regimet har utpekt de kristne som står fast til hovedfiende.

Det kan være de gaper over for mye, men de skaper i hvert fall splid og frykt. Hvilket er meningen. Det er skremmende hvor lett myndighetene får sin vilje igjennom. Er det ikke mye civil courage? Ingen tjenestemenn går ut og sier at dette vil jeg ikke være med på. Det vil si: Dét er ikke helt riktig. Et titalls FBI-ansatte har blitt varslere. En av dem het Steve Friend, han ville ikke være med og skremme vettet av folk med raid med dragne våpen.

Nå er det banker som deltar i eksklusjonen av kristne som arbeider for religiøs frihet. Sam Brownback var Trumps utsending til å vokte på religiøs undertrykking rundt om i verden. Nå er det på hjemmebane han får bruk for sine kunnskaper. Det er ikke til å tro, og det har skjedd på noen få år.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp billetter til møtet her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.