Norge har vært stolt av fossekraften. Den gjorde industrireising mulig, selv om vi lå i utkanten av Europa. Nå brukes det grønne skiftet som påskudd til å eksportere fossekraft til Europa. Det pynter på tyskernes klimaregnskap. Hva får vi igjen? Høy strømpris.

Tidligere olje- og energiminister Tina Bru forsøkte å selge denne «handelen» i Politisk kvarter tirsdag. Hvem ønsker å kvitte seg med det frie markedet? forsøkte hun seg.

Ganske mange, hvis det viser seg å frata oss et naturlig fortrinn og la oss betale for det. Hvorvidt nordmenn vil finne seg i å betale kontinentale priser, vil gi en indikasjon på hvor mye folk vil finne seg i. Det kan være at EU og Norge forregner seg: Vi kan få a perfect storm hvis inflasjonen i USA skyter i været, samtidig som folk ikke vil melde seg på arbeidsmarkedet, og Biden-regimet bruker penger som en full sjømann. Forsyningskrisen skremmer amerikanerne. Her hjemme får vi ikke vite om det trusselbildet som allerede tegner seg i horisonten.

Nå er det vanlige folks tur, sier Støre og Ap, men vanlige folk har ikke noe sted å gå med sine bekymringer.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.