Alle som vokste opp i det gamle Norge ble sosialdemokrater enten de ville eller ikke. Det lå i lufta. Innbyggerne i det nye Norge blir fortalt at de lever i sosialdemokrati 2.0, en forbedret versjon. Partiet som bærer navnet, hevder å bekjempe Forskjells-Norge. Men nå viser det seg at lederen og hans familie tilhører klassen som skaper forskjellene.

Hvordan er det mulig? Vi kan slå fast: Pengene har entret Arbeiderpartiet. Slik var det ikke før. Da LO-leder Ynge Hågensen omtalte Thorbjørn Jagland som «gutten».  Nå er det helt andre toner. Nå er penger ingen hindring. Men hva verre er: Det er lov å lure og være smart. Ikke betale skatt på arv. Hvis Støre hadde vært Høyre-politiker, ville kartet stemt med terrenget. Men det gjør det ikke når du er Ap-leder – og nå statsminister.

Vi har ikke bare en getto i Groruddalen, men også en på Ris og dalstrøka innafor. Der vet man ikke hvordan «vanlige folk» lever, og man bryr seg heller ikke.

Et nytt klassesamfunn vokser frem, og ledersjiktet i offentlig sektor, herunder partiene, går i spissen.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.