Rebecca er nylig kommet hjem fra Skien og forteller om en innsatt som sier han ikke får kommunisere med medier som Document, Resett og Rights.no fordi de ligner for mye på hans meningsunivers. Samtidig lar den samme kriminalomsorgen Breivik snakke tre timer til offentligheten og hans tidligere advokat Geir Lippestad mener at han bør få uttale seg om sitt politiske syn. Det er vanskelig å spore noen god vilje bak et slikt utsagn.

Breivik er en stor belastning på de etterlatte. Nå har offentligheten med egne øyne fått se hvor gal han er, men de som ville ha ham kjent tilregnelig synes fortsatt å håpe på at han kan brukes til å sverte høyrefløyen. Dermed må de la han slippe til. Men skal dette sirkuset bli en årlig forestilling? Det er uverdig.

Vi drøfter sider ved Breiviks sak.

Del 2:

Erik Selle er leder for Partiet de Kristne, PDK. Han vil gjerne gjøre en forskjell. For noen uker siden stilte han opp på pressekonferanse med leder for Demokratene, Geir Ugland Jacobsen.

Vi vil gjerne vite mer om forskjellene på den kristne fløyen: Det er to aviser, Dagen og Vårt Land. Vårt Land er en tapt sak. Vebjørn Selbekk spiller også mer opp til dagens rette mening. Nylig kritiserte han kristne ledere som ikke ville ta vaksinen.

KrF ligger på Vårt Land-linjen, dvs at antikristelige holdninger får innpass.

Ditt ord skal være ja, ja og nei, nei, og alt som er imellom er av det onde, står det i Bibelen. Både Vårt Land, KrF og Den norske kirke er «imellom».

Hvor skal konservative kristne hente inspirasjon? Det er det vi spør Selle om.

Sakene om den finske politikeren som Hans nevner:

Kristen finsk politiker siterte Bibelen, siktet for hatprat

Finsk politiker kritiserte kirkens Pride-engasjement, etterforskes for hets

Frykten er deres våpen

Om forfølgelse av kristne i Norge på Oslo Symposium

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.