Den norske regjeringen har ikke villet sette tak på strømprisen, selv om EU nå ser ut til å ville sette makspris på gass. Den vanvittige ekstraskatten, for det er det det er, skal selvsagt gå til å sløse med enda mer penger – og det betyr ingenting at du fryser!

Og hva søler politikerne skattepengene bort på? Jo, det skal vi kikke på i kveldens sending. Vi får også besøk av Med Israel for freds daglige leder Conrad Myrland, for å snakke om hvordan norske bistandspenger brukes til anti-israelsk propaganda i Norge.

Europa har massive problemer. Fattigdommen øker og det ser ut til at gullalderen er over, men for å få greie på hva som skjer på eget kontinent må vi faktisk til amerikanske nyheter. redaktør Hans Rustad er med for å diskutere hvor ufordragelig eliten har blitt.

Velkommen til sending.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.