Med skjult kamera avsløres  den kynismen som ligger bak verdens største hedgefond. Samtidig forsøker WHO nok en gang å få kontroll over hele verdens helsepolitikk, noe som møtes med entusiasme av vår helseminister Ingvild Kjerkol. Men i Italia ser situasjonen lysere ut, etter at Giorgia Meloni har sittet som statsminister i akkurat åtte måneder.

Norske og europeiske medier gir oss liten informasjon om hva som foregår i Italia. Stort sett får vi høre at Meloni er høyreekstremist på grensen til fascist. Men heldigvis har Document sin egen Italia-korrespondent som kan gi seerne litt mer nøyaktig informasjon.

Dette er hovedsakene som Erling Marthinsen og Christian Skaug diskuterer i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.