Kunstig intelligens (KI) blir ikke bedre enn de som programmerer. Derfor er KI infisert av woke. Biden-regimet klarer ikke skaffe bredbånd til «the deplorables». Man kan mistenke at dette skjer bevisst.

I dag er det viktigere enn noen gang å søke etter det åndelige, knytte seg til klassikerne, og søke etter sann informasjon selv. Motstanden er stor, og virker overveldende. Men historien viser oss at selv små mennesker kan overvinne tyranniet.

Ungarn er utstøtt av alle, og har dermed valgt å samarbeide tett med Kina og delvis Russland. Her må nok EU selv bære mye av ansvaret.

Dette diskuterer Erling Marthinsen med Christian Skaug i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.