Vi lever i tider med kolossale omveltninger der det er vanskelig å orientere seg. Forsøkene gir ukomfortable svar som utløser harde fronter. Men vi kan ikke skygge unna vanskelige diskusjoner.

Christian Skaug og Rebecca Mistereggen trekker linjer fra tidligere diskusjoner om innvandring og islam via senere stridsspørsmål som Wuhan-laboratoriet og koronavaksiner – og nå sist til Ukraina-krigen.

I alle temaer har vi sett bevegelse. Men er det ikke slik erkjennelsens prosess fungerer?

Det er et sykdomstegn ved vår tid at stridsspørsmålene utløser så bitre motsetninger. Må det være sånn? Den som søker sannheten, kan uansett ikke la seg affisere for mye av det.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.