«EU-saker gir regjeringen hodebry,» lyder overskriften på Bibiana Pienes artikkel hos NTB i dag, men det er en sannhet med modifikasjoner. Det er stemmekveget som gir regjeringen hodebry, for jo mer regjeringen innfrir av EUs klimagalskap, jo flere velgere rømmer.

Helst skulle Stortingspartiet overukket Norge til EU for lenge siden og det har de i og for seg gjort på mange måter. Norge øser penger inn i EU, mer enn noe annet EØS-land. EU-direktiver er vi også best på og vi klorer godt fra oss for å være best på klima også! Men nå som velgerne snur regjeringa ryggen, syns plutselig regjeringen  det er litt ubehagelig å være EUs nikkedukke.

Kent Andersen og Rebecca Mistereggen tar for seg Pienes artikkel, som er full av snacks, samt en diskusjon om hvordan det står til med demokratiet i Norge.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube

Rumble

Videospilleren blir tilgjengelig når klokken nærmer seg 20:00

Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.