Elsa Widding har gjort seg bemerket i lang tid med sin tålmodige insistering på at det må gå an å diskutere klimaspørsmål. Hun er blitt anklaget for å si at hun er «klimafornekter». Dette er en type retorikk og metode som den herskende oppfatning benytter, men som svekker dens gjennomslagskraft. Folk misliker at noen henges ut i stedet for å bli tatt seriøst.

Elsa Widding er seriøs. Hør bare hennes siste YouTube-foredrag om vindturbiner og mikroplast.

Når de som er villig til å gjøre alt for å redde miljøet ikke selv vil ta en diskusjon om vindturbinenes skader på miljøet, blir man skeptisk. Vindturbinene har en meget skadelig virkning på miljøet. Ikke bare dreper rotorbladene tusenvis av fugler, men de sprer kreftfremfallende mikroplast. Hvis disse står langt til havs, der vinden flekker opp rotorbladene, vil mikroplasten inngå i næringskjeden og havne på vårt bord.

Dette vil ikke Fornybar-lobbyen snakke om, men dét vil Widding.

Et annet element er irrasjonaliteten i det grønne skiftet. Man ødeleggegger industrisamfunnet og påfører innbyggerne store belastninger. For hva? Hvor er balansen mellom kostnader og gevinst?

Det grønne skiftet er hevet over de kriteriene som all annen politikk måles etter.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.