Norsk innsats for å skape fred i Sudan har vært totalt mislykket. Landet er nå i full oppløsning, og FN forventer at 800.000 vil flykte fra landet. Samtidig strømmer migranter over Middelhavet.

66 prosent av franske kvinner vil sette en full stopper på innvandring fra den tredje verden. Sivilingeniøren Elsa Widding forlater Sverigedemokratene etter hårreisende behandlig. Og i Norge ser Støre ingen krisetegn ved de katastrofale meningsmålingene til Ap. Men han støtter sin sittende partisekretær Kjersti >Stenseng mot utfordreren Helga Pedersen, som virker tilnærmet truet til å gi opp kampen om posisjonen.

Dette og litt til diskuterer Erling Marthinsen og Geir Furuseth i dagens Dagsorden. Vi får også en hilsen fra Rebecca Mistereggen, som er på Gardermoen på vei til Brussel og EU-parlamentet.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.