Vi er alle utviklingsland, sa Erna Solberg i 2016. Det besvarer kanskje hvorfor vi har krise på krise, slik at alle land kan bli like dårlig stilt, istedenfor å løfte utviklingsland opp. Men folket finner seg ikke i det. Først vant Sverigedemokraterna Sverige, deretter stemte italienerne fram landets anti-globalist Giorgia Meloni.

Christian Skaug forteller hvordan det italienske valget har gått og hva som er prosedyren framover. Den konservative vinden blåser, og det er godt, for vi kan ikke fortsette i samme destruktive spor. Mens iranerne protesterer mot regimet og brenner hijaber, fremmer både Norge og Sverige hijaben, sistnevnte som valgfri mote. Islamiseringen går for full maskin, til og med skolebarn skal bekjenne seg til islam, om så bare «på liksom».

Katerina Janouch forteller om sitt møte med den svenske moralismen i domstolen, hvor hun ble brukt som syndebukk etter at en lærers obligatoriske religionsundervisning vekket oppsikt: Alle barna skulle skrive om seg selv fra et muslimsk perspektiv.

Velkommen til Rett på sak.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.