Otto Nielsen sang «he’s dead but he won’t lie down». Nå er det som om han er på vei til gjenoppstandelse, og det skjer ved en uhellig allianse mellom islamister og venstresiden og det humanitærindustrielle kompleks.

Hvem skulle trodd at noen ville relativisere grusomheter så bestialske at det er smertefullt å lese om dem? Men det tok ikke mange timer før mediene var i full gang. De ønsker ikke at den moralske sannhet skal seire. Den definisjonsmakten vil de ha selv, og de inngår gjerne en pakt med islamister for å beholde den.

Noe har skjedd med Vesten siden Murens fall. Kommunismen brøt sammen i Østblokken, men dukket opp igjen i Vesten og er nå i ferd med å ødelegge USA.

 

Youtube:

Rumble:

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.