I løpet av kort tid har Vesten fått nye ledere. De sittende er blasse – Macron, Sunak, Biden. Som troll av eske har vi fått Jordan Bardella i Frankrike. Trump overskygger dem alle.

Steve Bannon sier at vår tid kommer til å bli kjent som Age of Trump, Trumps tidsalder. Det er en helt uutholdelig tanke for den herskende klassen. De har følt seg forvisset om at de skulle utmanøvrere Trump, om det var med skitne tricks spilte ingen rolle.

Men så er det Trump som tar innersvingen på dem.

Hvem han velger som visepresidentkandidat vil si mye. Det sies at det blir J.D. Vance. J.D. som han heter er bare 40. Dermed er arverekkefølgen sikret og Maga kan bli en bevegelse som fortsetter lenge etter at Trump har trukket seg tilbake.

Det hadde ikke eliten forestilt seg.

Rumble: 

Youtube:

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.