EUs befolkning har fått nok av «grønn» galskap og masseinnvandring. Dette viste helgens EU-valg. Nå går Frankrike til valg, og det kan bli regjeringsskifte, hvor partiet til Marine Le Pen overtall kontrollen.

Klimasvindelen blir stadig mer åpenbar. En ny avsløring viser hvordan tyske bilister blir flådd for å finansiere klimatiltak, blant annet i Kina. Det er i bunn og grunn et ran på høylys dag, fordi klima.

En video er frigitt, som viser akkurat det Trump (og Document) har hevdet i over tre år: Tidligere Speaker Nancy Pelosi (D) må bære en stor del av ansvaret for stormingen av Capitol 6. januar 2021. Vil dette få noen konsekvenser?

Men høyrebølgen er ikke komplett. Sverigedemokraterna opplevde et dårlig valg, det samme gjelder Viktor Orbáns parti Fidesz i Ungarn.

Er det en endring på gang? Eller blir alt som før?

Dette er temaer som Erling Marthinsen og Christian Skaug diskuterer i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.