For 90 år siden gikk Ap til valg med paroler om arbeid til alle og «By og land, hand i hand». Dette var ti år etter at et mindretall i partiet trakk seg ut og dannet Norges Kommunistiske Parti. Ap ble et stort folkeparti etter at de tok avstanden fra kommunismen. Men hva hvis «det grønne skiftet» er den nye kommunismen?

I Tyskland vokser motstanden, kullkraftverkene går for fullt, og selv den tyske regjeringen virker å forstå at arbeidsplasser og næringsliv faktisk betyr noe. Er det håp om et lignende skifte i Norge?

Dette og flere andre saker diskuterer Rebecca Mistereggen med Christian Skaug og Erling Marthinsen i kveldens Dagsorden.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.