«Demokratiet vant», jubler europeiske statsledere og hovedstrømsmedia etter Emmanuel Macrons valgseier i Frankrike og «liberal demokratisk» valgseier i Slovenia. Retorikken spisses på alle fronter, og NRK omtaler Marie Le Pens parti vellystig med den norske oversettelsen «Nasjonal samling», mens Macrons parti omtales med sitt franske navn (som lyder latterlig på norsk).

Administrerende direktør i Rana utvikling, Ole Kolstad, mener Norge må bli mer fleksibel på å hente inn arbeidskraft fra land utenfor Europa, det til tross for at kvoten aldri har blitt fylt. Den store satsningen på batterifabrikk i Mo i Rana, som skulle skape tusenvis av nye arbeidsplasser, skal aldri fylles med utlendinger – men ikke de arbeidsledige vi har fra før, nei, vi trenger enda flere.

Norge går en offiser-mangel i møte, Listhaug frykter svenske tilstander i Norge, wokehysteri ødelegger for Walt Disney og Anthony Fauci innrømmer at nedstengninger er en form for vaksinetvang.

Velkommen til kveldens Dagsorden med Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.